obey-robots.txt
CBizz aanbieder glasvezeldiensten op 39 bedrijventerreinen in Twente!
CBIZZ EN COGAS TEKENEN SAMENWERKING TOT LEVERING VAN GLASVEZELDIENSTEN OP 39 BEDRIJVENTERREINEN BINNEN HET COGAS GEBIED. - 01 mei 2015

CBizz zal op deze terreinen zijn bestaande portfolio van diensten leveren en verder uitbreiden. Deze samenwerking is de volgende stap in de al bestaande samenwerking tussen Cogas en CBizz. CBizz zal haar diensten aanbieden in samenwerking met haar lokale ICT-partners in Twente.

CBizz wordt leverancier van glasvezeldiensten op de volgende terreinen:

Almelo: Ambachtstraat, Bedrijvenpark Twente, Bornsestraat, Buitenhaven, Business XL park, Dollegoor, Noordbroek, Turfkade Oost, Turfkade West, Twentelaan, Twentepoort Oost, Twentepoort West, Wendelgoor,Woonboulevard, Zeearend.
Den Ham: Vriezendijk.
Enter: Baanakkers, De Vonder, Elsmoat.
Goor: De Spechthorst, De Whee, Zenkeldamshoek.
Hardenberg: Broeklanden Hardenberg ,Bruchterweg, Haardijk, Haven.
Hengelo (OV): Campus.
Oldenzaal: Eekte-Hazewinkel, Elsmors, Hanzepoort, Het Hazewinkel,Jufferbeek Zuid,Over ´t Spoor.
Tubbergen: Boskamp, De Haar.
Vriezenveen: Almeloseweg, Weitzelpoort.
Vroomshoop: Linderflier, De Sluis, Vroomshoop-Oost.
Wierden: Hogelucht, Kluinveen, Violenhoek, Weuste-Noord.

Speciale aanbieding voor bedrijven in de actiegebieden:

Samen met Cogas heeft CBizz een aantal bedrijventerreinen als actiegebied gekenmerkt. CBizz levert haar diensten daar tegen zeer scherpe prijzen. De Best Business Deal voor EUR 199,-. CBizz levert hiervoor een 1Gigabit glasvezel aansluiting met 100/100Mbps zakelijk internet, inclusief telefonie, 2 lijnen twee nummers. Dit is een all-in prijs. CBizz is een fullservice provider dus ondernemers hebben één aanspreekpunt en factuurpartner en worden niet geconfronteerd met verborgen kosten. Het eenmalig aansluittarief op deze actieterreinen bedraagt eenmalig EUR 750,-.

Het actietarief is van toepassing op de volgende bedrijventerreinen:

Oldenzaal: Eekte-Hazewinkel, Elsmors, Hanzepoort, Het Hazewinkel, Jufferbeek Zuid,Over ´t Spoor.
Tubbergen: Boskamp, De Haar.
Vroomshoop: Linderflier, De Sluis, Vroomshoop-Oost.
Wierden: Violenhoek, Kluinveen, Hogelucht, Weuste-Noord.

In deze nieuwe samenwerking zal CBizz via haar Wholesale Ethernet Layer II Service deze footprint beschikbaar stellen aan haar collega ISP´s. Dit zoals ook al van toepassing is op andere gebieden van CBizz. Dit ter ondersteuning van de open netwerk visie van CBizz en Cogas. Zo´n 3000 bedrijven binnen Cogas gebied komen voor levering in aanmerking.

Piet Grootenboer, Directeur Cogas Kabel infra: “Cogas ziet de samenwerking_bt_cogas aanleg van een goede breedbandinfrastructuur op bedrijventerreinen als een stevige impuls voor de regionale, economische ontwikkeling. Voor steeds meer bedrijven is het een voorwaarde om zich te vestigen of te kunnen groeien. Voor het aanbieden van diensten, werken we samen met partners. We kennen CBizz al wat langer door de samenwerking op het FttH netwerk. We zijn blij dat we nu ook richting de zakelijke markt de krachten kunnen bundelen.

Sikko de Graaf, Directeur CBizz: “De samenwerking met Cogas past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat,  een persoonlijke-  en servicegerichte aanpak. De verdere  samenwerking met Cogas maakt het mogelijk dat CBizz gebruik maakt van het  fijnmazige glasvezel netwerk van Cogas en is een is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.

Kijk op cbizz.nl/cogas voor alle informatie.
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.