obey-robots.txt
CBizz en Greenparc Bleiswijk tekenen een samenwerkingsovereenkomst
CBIZZ EN GREENPARC BLEISWIJK TEKENEN EEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE LEVERING VAN HOOGWAARDIGE VERBINDINGEN OP HET GLASVEZELNETWERK VAN GREENPARC BLEISWIJK - 18 mei 2015

Deze samenwerking is een volgende stap in de dienstverlening die CBizz al enkele jaren levert op dit terrein.

Greenparc Bleiswijk is gelegen te midden van degreenparc-bleiswijk-1 productietuinbouw van bloemen, planten en glasgroenten in Lansingerland, vlakbij mainport Rotterdam en luchthaven Rotterdam.  Het moderne bedrijventerrein geeft ruimte aan een concentratie van enkele tientallen bedrijven die direct of indirect een link hebben met de wereldwijde Agri&Food-sector. De activiteiten van de gevestigde bedrijven variëren onderling, maar vullen elkaar veelal perfect aan. Zo zijn er import- en exportbedrijven, distributeurs, verpakkers, gespecialiseerde opslagbedrijven (cold stores), dienstverleners en tuinbouwgerelateerde bedrijven. Greenparc Bleiswijk vervult een belangrijke rol in de internationale Agri&Food-sector.

greenparc-bleiswijk-2Met de ondertekening van de overeenkomst, in de sfeervolle setting van de historische kas bij Royal Lemkes, intensiveren beide partijen hun samenwerking. CBizz is al leverancier van IP-dienstverlening aan de klanten met eigen vestigingen op het terrein van Greenparc Bleiswijk.

Greenparc Bleiswijk heeft het glasvezelnetwerk dat het ook gebruikt  voor eigen diensten, ter beschikking gesteld aan CBizz. In deze samenwerking verzorgt het aannemers- bedrijf Elka Telematica uit Alphen a/d Rijn de aanleg van het glasvezelnetwerk en het layer 1-beheer en kan CBizz haar dienstenverlening aan de klanten verder uitbreiden.

De heer Ruben Peeters, voorzitter van de VVE Greenparc Bleiswijk: “Greenparc Bleiswijk stimuleert de economische ontwikkeling van de op het terrein gevestigde bedrijven en ziet de ontwikkeling van breedbandinfrastructuur als een goede impuls daarvoor, dit door een op glasvezel gebaseerde telecommunicatie-infrastructuur op het bedrijventerrein te realiseren en deze ten behoeve van bestaande en potentiële nieuwe huurders en gebruikers aan te bieden. Wij zijn blij dat we dit in samenwerking met CBizz kunnen realiseren.

De heer Jan Kastelein, directie CBizz: “De samenwerking met Greenparc Bleiswijk past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat met een persoonlijke- en servicegerichte aanpak. De samenwerking met Greenparc Bleiswijk stelt CBizz in staat dit nieuwe fijnmazige glasvezelnetwerk te gebruiken. Dit is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur en dienstverlening van CBizz.
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.