obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
U kijkt naar wat u wilt. CaiWay/Delta heeft de mogelijkheid om op verzoek voetbalwedstrijden van Eredivisie Live comfortabel vanaf de bank te bekijken. U heeft wel een actieve smartcard en digitale ontvanger nodig.
 Onderwerp afdrukken
Replay TV
2fast4u

Quote

Migow schreef:

Wat een gezeik weer!! Elke provider verhoogt zijn prijzen!!. Nu krijg je extra optie met replay tv op 30 kanalen en dan ist weer niet goed!! Bij ziggo moet je bij terugkijken van aantal kanalen per uitzending extra betalen!! Ik neem het en ja die entone baggerbak bevalt mij prima!!!


ja maar extra optie met replay is niet gratis en waarom moet ik meer betalen...
 
Bordewolf
Prima, we kennen deze verkapte entone reclame waarbij het na een paar weken al weer blijkt dat je hem weer in de kast hebt staan.

Een nieuwe optie is prima, maar dan moet het wel een optie zijn. Nu worden alle klanten met een forse prijsverhoging geconfronteerd en wordt ook nog eens geroepen dat Replay tv gratis is. Laat me niet lachen. Dan is de huur van de entone dus verdubbeld. Nogmaals dat is huilen met de pet op. Voor Twente is overstappen niet meer te doen. Zo krijgen ze nooit klanten op glas. Ze vragen echt de hoofdprijs voor een brakke decoder met een functie die je niet kan weigeren.

Ze komen met iets nieuws maar voor niemand is het haalbaar. Maar goed Roberto heeft kennelijk wel een zak met geld.
 
Adios
Tuurlijk mag jij blij zijn dat je graag 6 euro per maand extra betaalt, maar je kan toch niet ontkennen dat dit niet gratis is ?
 
Bordewolf
Owkee, dan mag je de criminele prijsverhoging van de huur van de entone verklaren. Ik zou het niet weten.... Je kan toch onmogelijk zo veel huur vragen voor zon brak ding.
 
Bordewolf

Quote

Roberto schreef:

@Bordewolf

Brakke decoder??? Man wat weet jij daar nou van als coax klantHelpless Waar maak jij je nou druk om??
Oordeel niet voordat je het zelf heb geprobeerd of neem je alles aan in het leven aan wat andere jou vertellen??


Moet ik dat gaan verklaren? Ik heb de ogen niet in mijn zak!
En ja ik zit op Coax maar kom op deze manier nooit op glas. Het product is gewoon veel te duur.
 
2fast4u

Quote

Roberto schreef:

Quote

2fast4u schreef:


ja maar extra optie met replay is niet gratis en waarom moet ik meer betalen...


Dan zeg je het op samen met je 18 klantjesROFL

Ik en vele(n) zijn erg blij. Ik ben afhankelijk van Caiway en ben HEEL BLIJYummy met deze optie incl multiscreen overal.
Heb ik 6 euro voorover.


ben ook blij met caiway maar dacht aan meer iets voor bestande klanten dat er iets komt nou RTLZ kunnen heel veel mensen die het nu hebben en elke dag 24/7 kijken toch? in hun achter schuiven Wink prijsverhoging voor programmas die ik niet eens kijk en heel veel mensen nu blijkbaar 24/7 kijken en gingen zeuren na ja dan begin ik ook erover ik wil overall multiscreen kijken en niet meer voor betalen.

Jan ik hoop dat je echt met goede komt Wink na ja KPN komt er aan dus^^
 
Adios
Leuk verhaal hoor Jaco, maar kan jij uitleggen waarom Caiway 6 euro extra per maand, gratis noemt in zijn promofilmpje?

Dat is toch je klanten minachten en besodemieteren vind ik.
 
Bordewolf
HDR ik kan het niet meer dan eens zijn. Bij het G250 of G500 pakket was de entone huur iets van € 2,50 bij de vorige aanbiedingen.
Ik vindt de verhoging naar 6 euro dan toch wel echt een verhoging waar de honden geen brood van lusten.
Wanneer je een optie toegvoegd dan moet dat een keuze zijn. Replay TV is mooi, maar wil je het niet dan moet die verhoging niet gelden en moet men het uitschakelen.

Bij Ziggo (en nee ik grijp niet terug maar geef een voorbeeld) werkte het veelal zo dat je het een x aantal maanden gratis kreeg en daarna de keuze had om het voor een paar euro meer te nemen of niet.
Bij Caiway wordt de huur van de entone gedwongen verhoogd omdat men ReplayTV toevoegt. En sorry ik kan het een nu eenmaal niet los zien van het ander.

Het komt op mij over dat Caiway wel heeft nagedacht over ReplayTV, daar geld investeert maar dat niemand er over heeft nagedacht dat dit een optie zou moeten zijn.
met krijgt de software geleverd en dan blijkt opeens dat het alles of niet is, de programmeur heeft er geen rekening mee gehouden dat het een optie moest zijn die aan of uit de schakelen is.
Vervolgens wil men niet langer wachten en bedenkt iemand dat het dan maar alles of niets wordt en wordt de entone huur opeens voor iedereen verhoogd.
Echt een vreemde boel.

Als klant moet je een keuze hebben om iets wel of niet te doen. Wil je nu wel meer HD zenders en wil je wel over op glas om die reden, dan zit je vast aan een schreeuwerig dure huur van de entone omdat men daar per ongeluk een optie bij in heeft gestopt die je helemaal niet wil en wat voor jouw absoluut de reden niet is om over te gaan op glas.

Ik vindt echt echt heel vreemd. De verhoging van de huur van de entone is gewoon niet te verdedigen. Die entone zou juist laagdrempelig moeten zijn.
En nee ik wil ook geen hoge kortingen de eerste maanden. Geef mij gewoon een goed overstap abonnement met een blijvende eerlijke prijs.
 
Migow
Ach Roberto heb hier nog de entone 515 en werkt ook gewoon goed. Zeker nadat er een update van Samsung was dat ik met mijn samsung afstandbediening ism ir sensor tevens de entone kon bedienen. NPO gemist is al top in HD en nu nog replay erbij. Mij hoor je niet klagen voor die 1,50 Extra per maand.
 
Adios
Zo lust ik er nog wel tien ...


Gratis is gratis en ik heb het Caiway filmpje over Replay TV nu aan vijf mensen laten zien en die denken allemaal als ze het gezien hebben, dat het uitzending gemist bij Caiway niks extra kost per maand. Juist omdat ze zelf zeggen in het filmje; GRATIS !!!!


Dus welke bochten met zich ook wringt. De tekst van het filmpje klopt niet. Er zou moet worden gezegd: vanaf 4 euro per maand extra, kunt u programma's terug zien bij Caiway.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Replay TV', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Replay TV optie verder gaan waar je was is weg? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 10 22 mrt 2017
Replay tv Algemeen : 1 21 sep 2016
Advertentie