obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
U kijkt naar wat u wilt. CaiWay/Delta heeft de mogelijkheid om op verzoek voetbalwedstrijden van Eredivisie Live comfortabel vanaf de bank te bekijken. U heeft wel een actieve smartcard en digitale ontvanger nodig.
 Onderwerp afdrukken
Replay TV
Adios
Ik weet niet welke KPN boxjes je gezien hebt, de laatste versie vind ik echt heel snel !!
 
Bordewolf
Je mag reclame maken wat je wilt. Bij Ziggo hadden we via Coax al interactieve tv en dat koste geen 6 euro. Het stuit me zeer tegen de borst dat men de huur van de entone/amino op een verkapte manier fors heeft verhoogt. Je kan niet eens meer kiezen voor het oude pakket zonder Replaytv, dat in veel gevallen niet meer en 2,50 kostte bij sommige abonnementen.

Ik heb net nogmaals een berekening gemaakt wat me een glaspakket 250/250 gaat kosten.
Met replay tv kost me dat 2 smartcardtaxes samen 4 euro extra per maand, Replaytv om wel alle HD zenders te kunnen zien 6 euro en de nieuwsgroepen a 5 euro. Maakt samen 15 euro meer per maand. Een jaar glasvezel koste me 30 euro meer in het eerste jaar, het tweede jaar 15 keer 12 maand =220 euro meer per jaar!!! Ik ben toch niet gek!
 
gramsbergerapen
Gisteren 31 mei brief en folder ontvangen met informatie over REPLAY TV wat mij opgevallen is dat de informatie niet compleet is REPLAY TV er is een ruim aanbod van meer dan 30 zenders.Welke zenders het hierover gaat staat er niet bij hierover contact gehad met CAIWAY (contactformulier) dit wordt volgens CAIWAY pas op 1 juli bekend als de dienst inwerking is dit is mijn telefonisch verteld.Het is naar mijn mening te gek voor woorden dat je wel meer mag gaan betalen maar je weet niet waarvoor wat vinden andere forumleden hiervan.
 
Adios
Zonde van het papier. Een product aanprijzen, zonder volledige informatie slaat echt nergens op.

Tel daarbij op dat ik Multi screen overal kunnen zien een standaard dienst vind en je snapt dat het bij mij gelijk in de prullenmand belandt
 
Bordewolf
Zoals ik al zei dit is gewoon een ordinaire verhoging. Je hebt immers niet meer een keuze om alleen een entone te kiezen zonder ReplayTV. Kortom gewoon nog maar eens weer een forse verhoging door een dienst te introduceren die 90% van de klanten liever helemaal niet heeft. Ik zou aan een entone voldoende hebben, zolang zon ding niet optimaal werkt zou deze gratis in het glaspakket aamgeboden moeten worden of tegen 2,50 zoals het was.

Die extra dienst kost echt donders veel geld, en je kan er geen nee tegen zeggen, want dan krijg je geen entone. Klopt geen reet van!

Zoals ik verder als zei zijn de glaspakketten die in de buurt komen van mijn huidige COAX Twente HD pakket 120 Mbit hoe dan ook al donders duur. Overstappen is in Twente gewoon geen mogelijkheid, je bent als gemiddeld gezin met twee extra smartcards, een entone en nieuwsgroepen al snel 10 euro tot 15 euro duurder uit per maand.

Bovendien moet Caiway maar eens uitleggen waarom ons pakket Twente HD heet, we hebben veel te weinig HD zenders en daarover blijft het angstvallig stil.
 
Adios
Ik vertrouw nog steeds op de glimlachbrieven die we dit jaar zullen krijgen Smile
 
2fast4u

Quote

H D R schreef:

Ik vertrouw nog steeds op de glimlachbrieven die we dit jaar zullen krijgen Smile


here u go Pfft ik had multiscreen verwacht overall maar ja..
denk niet dat hun mij blij kunnen maken met iets denk dat ik dan overstap maar dan niet alleen ik^^
of moet echt iets komen waar wij als bestande klanten dit glimlach krijgen!


alsje1zj0j
 
Adios
Ik wordt hier niet blij van. Ten eerste hoor ik in het filmpje dat het zeven dagen terugkijken gratis is.

Nu zijn ze in Naaldwijk niet in de eerste leugen gestikt, maar dit is ook weer volksverlakkerij van de bovenste plank van Caiway.

Het is niet gratis!!!.

Je hebt begin dit jaar al een flinke prijsverhoging gehad en nu moet je extra gaan betalen iedere maand voor replay TV.


Hoezo gratis ?

Voorlopig is het voor mij nog huilen met de lamp aan wat Caiway brengt naar zijn klanten.

En al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt zich wel ..
 
Bordewolf

Quote

Roberto schreef:

[url]https://www.youtube.com/watch?v=jIGqjHvbD_E&app=desktop
[/url]

Hier krijgen we toch tranen van blijdschap van. Jan heeft zeker niet gelogen en onze verwachting meer dan waargemaakt. Top hoor en kan niet wachtenThumbs Up


Dan ben jij de enige, ik noem dit een bezopen prijsverhoging door een dienst aan te beiden die je niet eens kan weigeren. Mooie boel.... En dat naast de andere prijsverhogingen.

Ik noem dat huilen met de pet op. Geen enkel inlevingsvermogen in de klant, maar dat wisten we al van Caiway.
 
Migow
Wat een gezeik weer!! Elke provider verhoogt zijn prijzen!!. Nu krijg je extra optie met replay tv op 30 kanalen en dan ist weer niet goed!! Bij ziggo moet je bij terugkijken van aantal kanalen per uitzending extra betalen!! Ik neem het en ja die entone baggerbak bevalt mij prima!!!
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Replay TV', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Replay TV optie verder gaan waar je was is weg? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 10 22 mrt 2017
Replay tv Algemeen : 1 21 sep 2016
Advertentie