obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Ideeën over welke zender in welk pakket moet. Of welke ontbrekende zenders er nog bij moeten kommen. Dit de plek om erover te discussiëren.
 Onderwerp afdrukken
[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)
Bordewolf
@breaker Wat betreft die hoge eisen en zendernummering: daar is altijd uit te komen. Dat RTLZ in HD wil uitzenden lijkt me logisch, die zendernummering is een futiliteit daar konden zelfs de grote jongens als Ziggo en KPN snel op acteren. De kleine provideres als Solcon en Fiber hadden ook geen moeite om tot overeenstemming te komen. Dus ik kan me niet voorstellen dat deze zaken een halszaak vormen.
 
Adios
Zou RTL-Z nu niet meer de hoofdprijs vragen dan? Ok, de zender scoort bijzonder slecht. Dus veel missen we niet toch? Ik vind het belangrijker als RTL, RTL Lounge en RTL Crime eens in HD gaat doorgeven. Twee zenders in het veel te dure aanvullende pakket en dan nog slechts in SD! Dat kan echt niet meer in 2016 vind ik.
 
Bordewolf
H D R blinkt opnieuw uit met onzin. Beide RTL zenders die jij noemt worden niet eens HD doorgegeven , hoe moet Caiway daar dan HD van maken???

Wat betreft RTL-Z vind ik ook dat Caiway er een potje van maakt. Een half jaar onderhandelen? Wie ben je nu in de maling aan het nemen?
Zelfs kleinere providers hebben het voor elkaar, dus wat kan dan de reden zijn dat Caiway niet kan voldoen aan de voorwaarden van RTL?

Met de zenders gaat er wel het een en ander gebeuren (los van andere pakketten in diverse regio's zoals Caiway o.a. aan Twente heeft beloofd).
NPO Doc en BBC Three verdwijnen. Je mag verwachten dat hier iets voor terug gaat komen.
 
Adios
Beste Bor, je leest mijn tekst niet goed. Ik schrijf dat het tijd wordt dat RTL, deze zenders eens in HD gaat doorgeven. Ik schrijf niet dat het tijd wordt dat Caiway deze zenders in HD gaat doorgeven.

Wel goed lezen voordat je wat tettert over een ander Smile XX
 
Bordewolf
Dan snap ik de kreet over de te dure pakketten niet... Dat bepaald Caiway niet RTL, dat geldt ook voor de inhoud van deze pakketten.
De tijd dat je duur en HD aan elkaar kan meten vindt ik ook niet meer van deze tijd. HD moet standaard staan en SD al het echt niet anders kan.
In die zin ben ik het met je eens.
 
Adios
Het hele pluspakket gebeuren is een achterhaald fenomeen aan het worden, vind ik.

Het moet voor het geld een duidelijke meerwaarde hebben. De meerwaarde zit hem niet in de vier zenders van dat hele pluspakket waar je weleens naar kijkt en dat de kans groot is dat deze vier ook nog eens in antiek SD zijn. Daar moet Caiway maar eens goed over nadenken.


En beste Bor, wat ik bedoel is dat als er zo weinig HD zenders in dat pluspakket zitten, plus dat er vaak maar een paar zenders naar je smaak zijn in dat pluspakket, dat de prijsstelling van zo'n pluspakket weleens drastisch naar beneden mag worden bijgesteld, of meer zenders overhevelen daarvan naar het basispakket.

Caiway kan er niks aan doen dat RTL beide themazenders niet doorgeeft in HD, maar het zit wel in een pakket waar Caiway een prijskaartje aanhangt.

Vroeger was er geen YouTube, geen Netflix, een pluspakket was bijna de enige aanvulling die je kon krijgen behalve Dvd's kopen of huren.
Nu kan je hele programma's zien op YouTube en Netflix etc.


Een pluspakket is nu een bijkomstig iets geworden wat een veel lagere waarde heeft voor de klant als vroeger. Als een aanbieder nu met zijn tarieven blijft vasthangen in het vergane verleden, dan sla je de plank behoorlijk mis.
Dit doet trouwens niet alleen Caiway, maar ik voorspel dat steeds meer mensen geen aanvullend pluspakket nemen voor tien euro per maand.
De maximale waarde voor mijn van zo'n aanvullend pakket met bijna uitsluitend SD zenders is voor mij hoogstens €2,50 per maand.
 
Bordewolf
Ik moet wel toevoegen dat het pluspakket in Twente er heel anders uit ziet (het oude Ziggo pluspakket).

Maar voor mij maakt dat niet uit. Ik heb TV Extra en dus gewoon alle zenders. Wat Caiway ook doet of verplaatst, ik hou toch alle zenders.
Ik ben het wel eens dat Caiway iets meer mag leveren overall. Dat zullen zeker wel gaan bekijken nu ze Twente over willen op hun pakket.
Dan zal er geschoven moeten worden ook in jullie voordeel, anders gaat Twente met dezelfde klachten die hij nu aangeeft weet stampij maken bij Caiway.

Dat maakt voor Caiway een lastige puzzel. In de basis zou Twente al tevreden zijn met de HD zenders die jullie hebben de regionale zenders.
Daarnaast waren wij in Twente gewend om alle premium zenders in HD te hebben op COAX. Een wens waar Caiway ook naar zal kijken!
 
Bordewolf
Over die entone: dat zou je misschien eens na moeten lezen, er staat niet dat het mogelijk is twee aansluitingen te maken. Er zijn twee poorten geschikt, dat is iets heel anders.
Bovendien zou Caiway als geen ander moeten weten dat er ook klanten zijn die niet via decoders willen zappen, maar het liefst via CI+ en via de afstandbediening van de tv.
Daar is COAX bij uitstek een goede mogelijkheid voor.

Tot slot lees je dit forum erg slecht. Caiway heeft op dit forum al geschreven hard bezig te zijn met het tv-pakket in Twente en dat daar wel degelijk spoedig iets gaat veranderen.
Dat kan ook niet anders. Het huidige pakket is ondermaats en niet te verkopen gezien het feit dat we van Ziggo komen, het daar nu beter hadden gehad (meer HD en regionale zenders en meer HD premium zenders), maar en dat is het meest steekhoudende argument het Caiway pakket is zelfs beter
 
Bordewolf

Quote

Roberto schreef:

Zal Caiway poort 3 na 5 jaar actief hebben gemaakt voor de lolThink. Niks te doen denk ik. Je wil niet weten wat mij allemaal beloofd is in al die jaren glasvezel. Hoop het voor je maar er gaat echt niks veranderen. Ik zal je berichten met genoegen lezenGrin

O ja Ziggo verhoogd zijn snelheid ook weer per 2 april. 120 wordt 150 Mbit. Misschien kun je vast vragen of Caiway de snelheid via de kabel ook verhoogd.Smile


Ik wil niet veel zeggen, maar dat zou bij ons meer dan terecht zijn dat Caiway daar in meegaat in de verhoging naar 150 Mbit en daar niet op gaat wachten tot eind december 2016.... Nogmaals wij hebben nooit gevraagd om die overstap.

Wat betreft die entone en glas: veel succes ermee, zo lang ik voor twee entones waaraan ik me alleen maar ga ergeren ook nog eens een bedrag tussen de 5 en 10 euro moet bijleggen op mijn huidige abonnementsprijs (+nieuwgroepen) is de overstap naar glas ver weg. Tv kijken via glas zie ik niet zitten vanwege die decoders, maar ook gezien alle extra kosten bovenop mijn huidige COAX-abo. Het wordt voor mij dan gewoon te duur plus de ergernis van decoders aan mijn tv tov zapgemak via CI+. COAX kan in ons gebied prima up to date blijven. Hier ligt een Qam256 netwerk dat klinkt als een klok. Was Caiway niet gekomen dat had Ziggo alles ook prima up to date gehouden.Nu voelen we ons met handen en voeten gebonden aan Caiway, en dat gevoel zou Caiway nu juist weg moeten halen door te laten zien dat ze in elk geval mee gaan in de wijzigingen die Ziggo doorvoert.

Ik weet het terugkijken is makkelijk, Ziggo komt niet meer terug. Ik ben verder tevreden over Caiway, maar met name het COAX tv-pakket hebben ze bij ons gewoon een boel te verbeteren.
Overigens gezien de uitlatingen van Caiway op dit forum zie ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet met Caiway en heb ik er ook vertrouwen in dat op zeer korte termijn die verbeteringen gaan komen!
Gewijzigd door Bordewolf op 02 februari 2016, 21:46
 
Adios
In het buitenland gaan providers al overstappen naar 4K ontvangers , Sky Engeland en Vodafone Duitsland.

Wat heb je dan nog aan antieke Entones die slechts 1080I kunnen weergeven?

Zo'n lost kastje is alleen maar een beperking van de technische vooruitgang. Er worden nu al meer 4K televisies verkocht als 2K modellen.
Wat mij betreft kunnen alle huidige Entones direct in de Kliko Smile
Gewijzigd door Adios op 03 februari 2016, 09:28
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Langdurige storing doorgifte BBC 4 op TV-kanaal 139 Storing : 1 22 mrt 2024
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
TV herkend signaal niet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 1 02 okt 2023
Advertentie