obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Ideeën over welke zender in welk pakket moet. Of welke ontbrekende zenders er nog bij moeten kommen. Dit de plek om erover te discussiëren.
 Onderwerp afdrukken
[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)
rhuijben
Lijkt vreemd ja, maar als ik het zo zie moeten ze daar in totaal veel meer betalen dan ik hier in IJsselstein. Ik heb geen Cogas vergoeding bovenop de Caiway kosten en ook nog (de bestaande) kabel mogelijkheden voor als ik het goed heb minder kosten per maand.

De aanleg in het buitengebied zal betaald moeten worden en daarvoor moeten aantallen gemaakt worden lijkt me.

Als je echt goedkoop wilt bellen zijn er zodra je een stabiele en snel genoege internet verbinding hebt ook genoeg andere mogelijkheden buiten Caiway via VOIP. Als je ook internationaal goedkoop wilt bellen zou ik adviseren daar ook naar te kijken.
Gewijzigd door rhuijben op 11 april 2016, 12:23
 
Adios
Ze betalen buiten dit om 9,95 per maand vastrecht, dus ik begrijp dat prijsverschil met vast bellen ten nadeel van de gewone Caiway klanten nog steeds niet.
 
breaker
Het blijf wel stil om RTLZ kanaal.
Ik heb liever dat ze met een datum komen dan dat ze zeggen we laten het zo snel mogelijk weten.
 
rhuijben

Quote

breaker schreef:
Ik heb liever dat ze met een datum komen dan dat ze zeggen we laten het zo snel mogelijk weten.


RtlZ heeft in hun onderhandelingen ingezet op specifieke kanaalnummers 11 en 12. Met Fox en de locale omroep die die zenders bij Caiway vullen lijkt het me niet triviaal om RtlZ even toe te voegen hoe graag ik het ook wil. RTV9 en/of Fox vinden even verplaatsen naar een hoger nummer bepaald niet leuk lijkt me.

Als ze de hogere kanalen iedere paar weken/maanden 'even hernummeren' is ook niemand blij.

Ik zou het ook liever vandaag dan morgen weten/hebben, maar ik snap best dat het tijd kost. Liever in een keer goed opgelost.



Wat mij betreft had RtlZ beter gewoon een goede internet stream aan kunnen bieden voor kijkers die de kabel optie niet hebben. Qua rechten zou dat voor een nieuwe nieuwszender best realiseerbaar moeten zijn. Ik geloof niet dat ze veel producties inkopen die de rechten kwestie lastig zouden maken zoals voor andere kanalen.
 
Migow

Quote

Caiway Webcare schreef:

Goede morgen forumleden!

Na een korte tijd stilte vanuit onze kant hebben we vandaag nieuws met een glimlach!

Zoals velen van jullie gelezen hebben, introduceren wij per 1 april 2016 nieuwe telefoniebundels! Comfort+ wordt in prijs verlaagd van € 21,30 naar € 14,95 en krijgt daarbij ook een nieuwe naam: Onbeperkt bellen NL
Daarnaast introduceren wij een nieuwe belbundel: Onbeperkt bellen EU, waarmee iedereen onbeperkt kan bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en Europa. Deze bundel kost € 21,30 en bij G500 € 9,95.

Vanaf nu wordt in de PlayStore de update uitgerold van Multiscreen met de ondersteuning van Android 6! Deze is vanaf vandaag te downloaden! De update wordt vanzelf aangeboden! We hopen hiermee een hoop klanten een glimlach op het gezicht te toveren omdat deze update voor de grote uitrol van Android 6 gelanceerd is en niemand heel lang heeft hoeven wachten! Wink

Binnenkort weer een update vanaf onze kant, voor meer glimlachen op gezichten! Wink

Fijne dag gewenst!

Groet,

Jan


Eh je schrijft zelf op 3 maart: binnenkort weer een update voor meer glimlachen op gezichten. Dus was dat de aankondiging dat RTLZ komt? Dat zal wellicht de verwarring zijn van Aktep? GrinGrin
 
Cees
Laat ik voorop stellen dat ik tevreden ben met Caiway. Maar het zou leuk zijn als er wat meer zenders in HD worden doorgegeven, zoals bijvoorbeeld BBC Four. Dat wilde ik alleen maar even kwijt.
 
2fast4u
somige mensen zijn nooit tevreden...
 
Bordewolf

Quote

2fast4u schreef:

somige mensen zijn nooit tevreden...


Wanneer je Ziggo gewend bent en kijkt wat je voor dezelfde prijs daar krijgt dan mogen we in Twente best mopperen.....!

Ik blijf vertrouwen houden dat Caiway het recht zet zeer binnenkort en dat er echt een nog grotere glimlach komt.

Caiway is inderdaad al goed bezig, maar we zijn er nog niet!
 
Adios
Ik heb geen android, ik heb het G500 pakket, dus voor mij nog geen enkele verbetering gekomen. Alleen de prijsverhoging kwam. Slechts nog steeds 1 HBO zender in HD! Wel is het tarief van HBO verlaagd naar 8,50 euro voor de glasvezelpakketten.
 
breaker

Quote

H D R schreef:

Ik heb geen android, ik heb het G500 pakket, dus voor mij nog geen enkele verbetering gekomen. Alleen de prijsverhoging kwam. Slechts nog steeds 1 HBO zender in HD! Wel is het tarief van HBO verlaagd naar 8,50 euro voor de glasvezelpakketten.


Je kan google chromecast aanschaffen in combinatie met HBO GO app dan kan je wel HBO 2 en 3 bekijken in HD.
Dit werkt ook goed met Ziggo sport GO app
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Trage opstarten Caiway TV Storing : 1 16 mei 2024
Langdurige storing doorgifte BBC 4 op TV-kanaal 139 Storing : 2 03 mei 2024
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
Advertentie