obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Ideeën over welke zender in welk pakket moet. Of welke ontbrekende zenders er nog bij moeten kommen. Dit de plek om erover te discussiëren.
 Onderwerp afdrukken
[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)
Caiway Webcare

Quote

Roberto schreef:

Quote

Caiway Webcare schreef:

Of het de zenders worden die een oud collega beschreef kan ik nog niet zeggen op dit moment, maar voor extra's moet je dit jaar wel bij Caiway zijn!

Zoals je merkt zijn we bezig met stapje voor stapje dingen uitrollen nu. Laat ons onze gang even gaan Wink

Groet,

Jan


Misschien begrijp je ook dat we hier soms wat ongeduldig overkomen. Overigens voor mij hoeft het nu ook niet meer die extra diensten, net zo'n high tech tv als HDR.Zip It

Gratis extra diensten buiten de Entone om zijn altijd welkom.


Haha Wink

We komen hierop terug. Stay tuned! Wink

Fijn weekend Roberto!

Groet,

Jan
Handtekening
Caiway Webcare Team
 
Bordewolf
Laat ik het er dan op houden dat men voor de Twente klanten helemaal moet ophouden met wijzen naar de entone en de 34 HD zenders die daar op te ontvangen zijn.
Overstappen op glas is voor ons een financiele achteruitgang van je welste, los van het feit dat ik gewoon geen entone wil. Het genak van COAX en de CI+ module wil ik behouden!

Bij Ziggo waren we gewend o.a. de premium zenders allemaal in HD te hebben op COAX en Ziggo heeft nadat Caiway de boel heeft overgenomen ook nog eens extra HD-zenders van het basispakket er bij gezet naast ALLE regionale zenders.
We hebben nu al een jaar lang een minder pakket tov Caiway laat staan Ziggo. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest lijkt me. Zo'n overname kan niet gepaard gaan met minder diensten voor hetzelfde geld (en nu met de verhoging nog steeds hetzelfde als we bi Ziggo als bestaande blijvende klant hadden betaald want Ziggo heeft de prijzen voor de bestaande klanten na de overgang niet fors opgedreven zoals Caiway dan steeds wil beweren!).
Fox Sports Compleet kost me bijvoorbeeld precies hetzelfde tov Ziggo, maar ik heb wel opeens sinds de overgang 3 minder HD zenders. Bij HBO 2 minder HD zenders en bij Film 1 naar ik meen 2 minder HD zenders.
Verder in de basis en aanvullende plus en extra pakketten ook nog eens ca 8 minder HD zenders en ook nog een 5 a 6 regionale zenders minder.

Caiway moet dus ophouden met wijzen naar glasvezel en de entone met zijn tal van HD zenders maar het voor ons gewoon eens gaan regelen dat we weer up to date op COAX zijn zoals dat bij Ziggo wel was gebeurt.
Ik wil best glas, maar geen entone. Televisie wil ik blijven kijken zoals ik dat bij Ziggo ook gewend was via COAX.
Er zou niets veranderen toch? Ik zit sinds vorig jaar januari al te wachten tot ik eindelijk weer engels en duits voetbal op Fox Sport International in HD kan zien. Dat was bij Ziggo al voor de overgang goed geregeld.
Nadat Caiway de boel heeft overgenomen werden deze zenders weer terug gezet naar SD.... Caiway wast de handen in onschuld.

Dus eens met Roberto.... we zijn erg ongeduldig maar hopen uiteindelijk wel op die grote glimlach.....
Gewijzigd door Bordewolf op 06 maart 2016, 17:01
 
Caiway Webcare
Hi Bordewolf,

Wat een bericht zeg! In Twente zijn er andere voordelen zoals je weet. Daarnaast is niemand verplicht over te stappen naar glasvezel. Glasvezel IPTV in combinatie met een cam module bestaat nog niet dus logisch dat wij dit nog niet leveren.
Daar komt ook bij dat wij geen Ziggo zijn, en Ziggo is geen Caiway. Ziggo levert geen glasvezel. We hebben in Twente inderdaad beloofd dat we alles zouden laten zoals het was en dat hebben we ook gedaan m.b.t. de basis. Dat Ziggo daarna veranderd is qua pakketinhoud, dat is aan hen. Nogmaals, wij zijn Ziggo niet. Zoals eerder vermeld zijn we wel aan het kijken of zenders gelijk te gaan trekken, soms in voordeel van, soms in het nadeel van, dus daar komen we later mee met berichtgeving.

Voor nu is het in jouw regio zoals het is.

Groet,

Jan
Handtekening
Caiway Webcare Team
 
Bordewolf
Ha Jan,

Ik zie wel wat er uit de hoge hoed komt. Ben ook van nature niet de negatiefste. Ik heb al eerder gezegd best tevreden te zijn met Caiway. Alles draait stabiel!

Wel hoop ik dat Caiway niet vergeet dat we van een heel andere situatie komen. Het was in elk geval niet de bedoeling van de Twente klant dat alles maar blijft zoals het is, dat was bij Ziggo immers ook niet zo.
De voordelen die je wilt benoemen zijn voor ons niet echt voordelen. Dat zijn zaken die ook bij Ziggo al in ons abonnement zaten. Je kunt eerder spreken dat jullie andere klanten hierin worden benadeeld.
Hoewel dit ook weer iets is als het glas half vol of half leeg.

Ik kijk niet meer terug en dus vooruit en hoop dat Caiway me dan ook kan verrassen. Een situatie op COAX zoals die nu is kan in elk geval niet zo langer bestaan, maar zoals ik lees zijn jullie er mee bezig dus ik ben benieuwd!

PS Moet ik later nu weer lezen als later of "binnenkort" ?
Gewijzigd door Bordewolf op 06 maart 2016, 21:49
 
aktep
voor de zoveelste keer Jan ik wil graag net als ieder ander, via mijn smart TV, HD tv zien dus niet met zo'n vervelend kasje er tussen en ook nog eens 2 afstandsbedieningen, daar worden we hier in Albrandswaard een beetje moe van ook omdat jullie ons al jaren aan het lijntje houden !!!!!!!
 
Bordewolf
Wees blij dat Caiway zo netjes reageert hier!
Als ik het zo lees dan is het antwoord van Jan hierboven: we komen hier met berichtgeving over.
Wat voor mij geldt, dat geldt ook voor jou: geduld hebben!
 
aktep

Quote

Bordewolf schreef:

Wees blij dat Caiway zo netjes reageert hier!
Als ik het zo lees dan is het antwoord van Jan hierboven: we komen hier met berichtgeving over.
Wat voor mij geldt, dat geldt ook voor jou: geduld hebben!


dat hebben we al jaren maar volgens mij raakt dat geduld op of vindt jij het normaal dat je 3 jaar op een fatsoenlijk HD signaal moet wachten?
 
Bordewolf
Nee, maar daar zullen meer redenen aan ten grondslag liggen dien je nu niet overziet.
Ik neem zelf aan dat jullie netwerk een upgrade moet hebben, wijkwasten aangepast moeten worden etc. Of CAIWAY dat gaat doen etc. daar zal men over communiceren neem ik aan. Wie weet zijn die werkzaamheden nu geheel afgerond of bijna. Weet jij veel....

Wacht nu even af, ik ziet het bericht van Jan niet als zoethouder richting jullie. Er zal gewoon helder en duidelijk een standpunt komen neem ik aan. En wat dat ook wordt:daar zullen jullie het dan mee moeten doen.
 
breaker
Ik kom er achter dat Caiway een nieuwe site heeft. Moet zeggen het is wel mooier op geworden.
 
2fast4u
vragje bij mij werkt dit test niet..

http://www.caiwayglasvezel.nl/#/measu...sure-speed

krijg:

Er gaat iets mis
Er is een onverwachte fout opgetreden. Klik hieronder om uw laatste handeling opnieuw te proberen.


jullie ook ? Mozilla,chrome,ie,edge allemaal zelfde

speedtest1t4um6
speedtest2xouby
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Langdurige storing doorgifte BBC 4 op TV-kanaal 139 Storing : 2 03 mei 2024
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
TV herkend signaal niet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 1 02 okt 2023
Advertentie