obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Ideeën over welke zender in welk pakket moet. Of welke ontbrekende zenders er nog bij moeten kommen. Dit de plek om erover te discussiëren.
 Onderwerp afdrukken
[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)
Migow
Nou ik heb wel eens meer gedacht .... En nu komt er dit en dat en vaak valt het eigenlijk best tegen. Dus ik zie het wel wat er komt. Grin
 
Bordewolf
Ik ben nog niet begonnen met glimlachen, zou zonde zijn als het tegen blijkt te vallen. Maar ik heb goede hoop dat binnenkort meer bekend wordt (en ook komende maand(en) nog)
 
Caiway Webcare

Quote

Roberto schreef:

Zonder gekheid die Jan die weet het wel te brengen. Zeker eerst verkoper geweestWink
Ik hoop alleen voor hem dat die de lat niet te hoog legt qua verwachting.

Gratis Deezer is altijd welkom hierSmile

Overigens gratis HBO incl 3 HD kanalen (Tip van een gebruiker hier) is ook goed.


Geen verkoper geweest Roberto! Wink
Of ik de lat hoog leg weet ik niet? De dingen die er hier gevraagd worden heb ik antwoord op gegeven en verteld dat we daar mee bezig zijn en wellicht nog wat extra's. Smile HBO 2 en 3 staan op dit moment nog niet op de planning in ieder geval om deze door te gaan geven in HD, maar wat niet is, kan nog komen. We hebben hier nog niks over gehoord in ieder geval.

Om antwoord te geven op Highway.. Nee Smile Wij gaan Ziggo niet overnemen, en andersom ook niet Smile En ik zal je zondag feliciteren! Cheer

Bordewolf, nog niet gaan glimlachen? Misschien een beetje dan? Smile

We houden jullie op de hoogte!

Groet,

Jan
Handtekening
Caiway Webcare Team
 
Bordewolf

Quote

Roberto schreef:

Quote

Bordewolf schreef:

Ik ben nog niet begonnen met glimlachen, zou zonde zijn als het tegen blijkt te vallen. Maar ik heb goede hoop dat binnenkort meer bekend wordt (en ook komende maand(en) nog)


Jij moet echt wel al blij zijn. Gratis nieuwsgroepen, gratis smartcards, goedkoop bellen en dan ook nog snelheidsverhoging krijgen via de kabel. Wat wil jij nog meerShock


En wat er nog aankomt. Maar ik denk dat het goedkoop bellen voor meer gaat gelden (overigens maak ik daar geen gebruik van).
Wat die smartcards betreft heb ik nu eenmaal een duidelijk mening: die behoren gratis te zijn zo lang je niet zonder een decoder via glas kunt kijken (maar ook via coax moeten ze gewoon gratis zijn, dit hoort in de abo-prijs te zitten zeker voor de eerste drie kaartjes). Wat betreft de nieuwsgroepen, daar wil ik best wel een gering bedrag (zeg 1 of 2 euro) voor betalen maar zeker niet wat Caiway vraagt wanneer je overstapt op glas.

Zoals al vermeld is door alle zaken die wij bij COAX gratis of goedkoper hebben de overstap naar glas vaak niet eens lonend. In de basis praat je alleen over iets meer snelheid en dat kost dan in verhouding te veel (de kosten per maand worden zo 5 tot 9 euro duurder, met entone -die ik zeker niet wil- nog veel meer.)

Maar bottom line hebben we een redelijke situatie die hopelijk na de volgende aanpassingen op COAX qua tv naar een situatie gaat zoals we die bij Ziggo hadden. Je kan stellen een luxe situatie, maar voor hetzelfde abo-geld hadden we deze diensten ook gehad bij Ziggo!
 
Migow
En ander voordeel: bij wijziging van je huidige abonnement kun je er met 1 maand vanaf zijn GrinGrin Alleen 1 probleem: zo open is dat glasvezelnet niet Grin
 
Adios
Ik vind ook dat het aantal smartcards van drie per abonnement te weinig is.
 
2fast4u
wat krijg ik dan als ik 2x G500 heb bij caiway op twee adressen Pfft al paar jaar Pfft
 
Adios
De lokale omroep Krimpen is niks meer dan een antieke kabelkrant die al twintig jaar niet is gemoderniseerd. Bewegende beelden komen er niet op voor. Geluid is mono.

Echt een aanwinst hoor ....

Geef mij maar RTV Krimpenerwaard, maar die vertikt Caiway om door te geven.
 
jj1987
Vd week contact gehad met caiway over het niet doorgeven van Drechtstad tv en fm.
Je raad t al. Ze hebben besloten deze niet door te geven en Atos tv (Zwijndrecht) is uw lokale zender. En de wens van Drechtstad wordt meegenomen... Alleen jammer dat Atos zo primitief is. Enkel kabelkrant en oude vhs opnames. Buiten dat ligt de zender er al weer weken uit. "Zender tijdelijk niet beschikbaar" met caiway logo'tje. Navraag bij Atos gedaan. En die geven aan dat de overgang naar het Olon systeem alles behalve vlekkeloos gaat vanuit Caiway. Erg jammer... De zenders 60 tm 65 blijven "gereserveerd voor een lokale of regionale zender". Je begrijpt frustratie alom...
 
Adios
Velen hier in Krimpen aan den IJssel, zouden maar wat blij zijn met RTV Krimpenerwaard. Die maken echte televisie programma's over onze streek. Dit in tegenstelling tot de ingedutte Lokale omroep Krimpen, waar alleen een statische beeldkrant op te zien is, welke berichten overneemt van de landelijke media. Dus lokale waarde is nul komma nul !!!

Vreemd genoeg geeft Caiway de zender RTV Krimpenerwaard wel door in een dorp verder, namelijk Ouderkerk aan den IJssel, maar in Krimpen aan den IJssel blijkt het vreemd genoeg onmogelijk.

Ik wordt hier zo moe van.

Ik begrijp trouwens waarom je RTV Dordrecht mist. Echte reportages over jullie streek. Ziggo geeft deze zender wel gewoon door en is zelfs te zien in Krimpen aan den IJssel via de coaxkabel van Ziggo.

Caiway is erg krenterig met regionale zenders in de omgeving.
Al jaren die belachelijke dia's, dat deze plek gereserveerd is voor ...........

Ja,. voor wat eigenlijk, Caiway ?
Gewijzigd door Adios op 13 februari 2016, 18:27
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Langdurige storing doorgifte BBC 4 op TV-kanaal 139 Storing : 1 22 mrt 2024
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
TV herkend signaal niet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 1 02 okt 2023
Advertentie