obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
CaiWay/Delta Gebruikers Groep - Experts helpen klanten » CaiWay Abonnementen, acties en voorwaarden » Abonnementen
 Onderwerp afdrukken
Actie van Caiway
Moob
Ben benieuwd of er nog meer mensen zijn die gebeld zijn door of uit naam van Caiway of ze interresse hebben in het gratis uitproberen van een pakket, 42 extra zenders, voor 2 maanden. Dit wordt dan gedaan onder het motto dat je een prijs hebt gewonnen en dat je dan gratis de 42 zenders, het tv plus deel, mag uitproberen.

Bij het aangeven dat je wel voor 2 maanden het pakket gratis zou willen uitproberen wordt je namelijk gelijk geconfronteerd met een abonnements wijzing waardoor je dus 11 euro per maand meer kwijt bent. Je wordt dus direct geconfronteerd met extra kosten terwijl telefonisch was gemeld dat hier verder geen kosten aan zijn verbonden.

Bij het eerste telefonisch contact met de caiway werd vrolijk gezegd dat dit, de abonnements wijziging, niet zomaar ongedaan gedaan kan worden.

Maar goed, overleg met Caiway loopt nog maar ik ben wel benieuwd wie nog meer zo een aanbod heeft gehad
 
Migow
Die actie is er al maanden en iedereen kan 2 maanden extra zenders gratis bekijken. Dus snap niet waarom ze bellen. Kijk maar op de site. En idd je hebt dus een pakketwijziging. Wil je echt maar 2 maanden gratis kijken dan moet je zelf na 1 maand het pakket weer stoppen in my caiway, want je hebt 1 maand opzegtermijn. Dus dan kijk je 2 maanden gratis.
 
Highway
Was het caiway zelf die belde of een vaag marketing bureau die uit naam van caiway belde? Marketing bureaus verdienen met het afsluiten van abonnementen en proberen zo vaag mogelijk te blijven.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Moob
Ik vermoed een marketing bureau gezien ze de kreet over een gewonnen prijs gebruikte, wat dus simpelweg misleiding is. Maar goed, even afwachten wat de reactie van caiway is.

De tip van Migow ga ik even na, als het via mycaiway direct is uit te zetten laat ik dat gelijk even doen.
 
wimanena
ja ze hebben mij ook gebeld kwestie van een vinkje uitzetten na twee maanden zeiden ze
 
Migow
Als je het vinkje na 2 maanden uitzet betaal je mooi 11,00 euro. Geld nl. opzegtermijn van 1 maand. Dus na 1 maand vinkje uitzetten!!!
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Actie van Caiway', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
caiway en apple airport Algemeen : 4 19 mei 2020
Afstandbediening Caiway CaiWay Glasvezel digitale ontvangers : 3 13 mei 2020
Openstellen caiway glas voor andere providers CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 32 10 feb 2020
Caiway versus Ziggo Algemeen : 9 25 jan 2020
Caiway introduceert per 2-10-2017 ''Internet Only'' voor € 39,95 CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 20 23 jan 2020