obey-robots.txt
data-full-width-responsive="true">
Advertentie
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Interactieve tv app

« Ga naar bericht

Al bekend wat je duim aangeeft.:D Blijft zo stil.....

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 1965
: 20
Hopeloos
23 jul 2019, 18:28

IR extender aansluiting op de Entone

« Ga naar bericht

ligt er maar net aan hoe je mijn vraag interpreteert. Als de koffie voor de rest beter smaakt en er zit minder in het pak kun je dat wel eens beter inschenken. En ik bagatelliseer het niet. Ik stel...

  CaiWay Glasvezel digitale ontvangers « Meer onderwerpen
: 621
: 9
Jaco Hage
23 jul 2019, 01:30

Eigen modem of alleen router?

« Ga naar bericht

Nou laat ik eerlijk zijn dat ik het zeer fijn vindt dat de IPTV nu in dezelfde range zit als het standaard internet ip adres. In het verleden wat het voordeliger om een extra netwerk kabel aan te l...

  CaiWay Glasvezel modem « Meer onderwerpen
: 2253
: 24
Jaco Hage
20 jul 2019, 22:17

Fritzbox 4040

« Ga naar bericht

In de webinterface kun je bij de internet instellingen de snelheid upstream en downstream instellen, waarschijnlijk staan deze op een te lage waarde. 250Mbps = 31250 kB/s Petero

  CaiWay Glasvezel modem « Meer onderwerpen
: 2403
: 9
PeterO
14 jul 2019, 08:16

Fritzbox 4040

« Ga naar bericht

We hebben een fritzbox gekocht omdat onze oude router het glasvezel niet aankon. Maar nu hebben we met ons abonnement van 250 MB, een downloadsnelheid van 116 mb en een uploadsnelheid van 1,8 mb. ...

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
: 150
: 1
Ellenv
13 jul 2019, 21:12

Humax 5050c - FTP - heeft iemand dit werkend gekregen?

« Ga naar bericht

Wat zal de toekomst worden voor wat betreft het opnemen van programma's en het achteraf bewerken/bewaren daarvan? Denk aan verwijderen van reclame, c.q. dat je een programma ooit, later, nog eens...

  Decoders van derden voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 507
: 7
cawul
25 jun 2019, 06:56

Problemen met verbinding tussen 2 caiway internet aansluitingen

« Ga naar bericht

Toch jammer dat ik na 3 weken weer geen enkele vooruitgang zie. Het probleem is nog exact hetzelfde. Het lijkt erop dat caiway hier geen enkele prioriteit aan geeft... Ik ga maar proberen met he...

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
: 1440
: 24
damted
24 jun 2019, 09:47

Humax 5050c - kopieer mogelijkheid verdwenen?

« Ga naar bericht

-probleem inmiddels opgelost- -lag niet aan de Humax-

  Decoders van derden voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 168
: 1
cawul
22 jun 2019, 14:03

Opneem storing entone

« Ga naar bericht

De EPG loopt niet gelijk met de werkelijke tijd,soms stopt de opname ook niet en heb je ineens een opname van 22 uur,Entone is gewoon shit. Wat ik meest doe is gewoon resetten,dat helpt meest voor...

  Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 384
: 5
Bakstenen
20 jun 2019, 17:53

nieuwe tv + ci+module

« Ga naar bericht

Heel veel dank, fijne dag nog ;)

  CaiWay Glasvezel digitale ontvangers « Meer onderwerpen
: 537
: 7
skorpio
19 jun 2019, 11:39
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
CBizz versnelt aanleg glasvezelaansluitingen op bedrijventerreinen - CBizz

CBizz versnelt aanleg glasvezelaansluitingen op bedrijventerreinen

Glasvezelprovider CBizz meldt dat het de aanleg van glasvezelaansluitingen voor ondernemingen op bedrijventerreinen gaat versnellen. In de afgelopen periode  zijn er 6 bedrijventerreinen door CBizz volledig verglaasd. Voor de komende 6 maanden staan er weer 6 bedrijventerreinen op het programma.

In 2018 gaat CBizz meer dan 1 bedrijventerrein per maand verglazen volgens haar totaal verglazingsconcept waarbij bij elke onderneming kosteloos tot in de meterkast een kwalitatief hoogwaardige zakelijke glasvezelaansluiting wordt aangelegd. Pas bij daadwerkelijk gebruik gaat de ondernemer abonnementskosten maken.

Glasvezelprovider CBizz werkt sinds begin 2016 samen met een investeringsfonds gemanaged door Capitalmind. Door de Buy & Build strategie versneld uit te rollen wil het bedrijf meer ondernemers voorzien van hoogwaardige glasvezelaansluitingen en daarmee de groeikansen voor ondernemers en de positie van CBizz binnen de glasvezelmarkt verder vergroten. 

Uitwerking ingezette Buy & Build strategie

CBizz heeft de afgelopen periode, in nauwe samenwerking met het investeringsfonds dat gemanaged wordt door Capitalmind, gewerkt aan de uitvoering van haar Buy & Build strategie. Naast de overname van het in WDM-connectiviteit gespecialiseerde Your Fiber heeft CBizz in de afgelopen 12 maanden 6 bedrijventerreinen volledig verglaasd. Het gaat om terreinen in Hardinxveld-Giessendam, de vestigingsplaats van CBizz en om terreinen in Goor, Hapert, Oss, Vlaardingen en Lunteren.

De Buy & Build strategie houdt in dat CBizz zich met behulp van het investeringsfonds richt op het aankopen van een aantal middelgrote internetbedrijven met een focus op glasvezel. Ook wordt de bouw en uitrol van eigen glasvezelnetwerken op voornamelijk bedrijventerreinen verder versneld. Het fonds is mede-eigenaar van CBizz en investeert in het bedrijf.

Voor de komende maanden staan er 6 nieuwe bedrijventerreinen op het programma die in samenwerking met huisaannemer BAM Infra Telecom volledig worden verglaasd . Ook deze terreinen liggen verspreid over Nederland. In 2018 gaat CBizz meer dan 1 bedrijventerrein per maand verglazen volgens haar totaal verglazingsconcept. In dit concept wordt bij elke onderneming kosteloos tot in de meterkast een kwalitatief hoogwaardige zakelijke glasvezelaansluiting aangelegd waarover onder meer internet, voice en tv-diensten mogelijk zijn. Pas bij daadwerkelijk gebruik gaat de ondernemer voor het gebruik van de aansluiting betalen. Daarnaast verglaasd CBizz bedrijventerreinen via de netwerken van CIF. Ook is CBizz actief in het Mabib initiatief van CIF in Noord-Brabant met haar concept van totaal verglazing.

`Glasvezel slecht toegankelijk voor zakelijke markt´
Het investeringsfonds dat is opgezet door Capitalmind bestaat uit zo´n 15 particuliere investeerders, waaronder veel ondernemers. Ron Belt, managing partner van Capitalmind: "De investeerders zien dat glasvezel een serieuze markt is, geloven er in dat dit het internet van de toekomst is en dat het uitrolmodel dat CBizz heeft ontwikkeld werkt. Sommige investeerders ondervonden als ondernemer zelf hoe slecht glasvezel toegankelijk is voor de zakelijk markt, in tegenstelling tot de particuliere markt. Dit terwijl snel en veilig internet juist voor ondernemers enorm belangrijk is."

Integraal verglazen bedrijventerreinen
"Met het versneld uitrollen van eigen glasvezelnetwerken versterken wij onze positie op de glasvezelmarkt" aldus CBizz CEO Sikko de Graaf. "Het unieke aan ons uitrolmodel is dat wij bedrijventerreinen integraal verglazen. Wij sluiten iedereen aan, ongeacht of ze gelijk gebruik willen maken van het glasvezelnetwerk. Wij geloven zo in ons product dat we ervan overtuigd zijn dat ook ondernemers die zich niet direct aanmelden, dit op korte termijn alsnog zullen doen. De behoefte aan snelle data-uitwisseling neemt de komende jaren enorm toe in het bedrijfsleven, door bijvoorbeeld vanuit huis en in de Cloud te werken.  Moderne bedrijfsvoering in vrijwel alle branches  kent een hoog ICT-gehalte en vraagt om innovatieve veilige internetoplossingen, met goede SLA´s en toegesneden op de snel groeiende databehoeftes van een hedendaagse onderneming".

Over CBizz
CBizz is actief in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. Dit doen zij momenteel op ruim honderd bedrijventerreinen. Daarnaast levert CBizz eigen maatwerk internetverbindingen aan bedrijven die vanaf meerdere locaties werken, zich in afgelegen gebieden bevinden of een specifieke internetbehoefte hebben. Ook levert CBizz internet en aanverwante diensten als telefonie over de kabel en glasvezel aan ondernemers in heel Nederland.

Over Capitalmind
Capitalmind is een onafhankelijk corporate finance bedrijf, opgericht in 1999 met een focus op mid-market deals tot 250 miljoen euro. Het bedrijf heeft vier kantoren in Europa en een Europees team, bestaande uit ruim zestig ervaren professionals. Zij adviseren mid-market bedrijven, corporates, ondernemers en investeerders bij het kopen en verkopen van bedrijven, management Buy-Out´s, groeifinancieringen en debt finance.

https://www.capitalmind.com/nl/about-us/
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.