obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Klacht over CaiWay/Delta? Post hier je CaiWay/Delta klacht over b.v. een storing met internet, telefonie, televisie of je modem. Grof taalgebruik is echter niet toegestaan!
 Onderwerp afdrukken
klacht caiway hendrik ido ambacht
Adios
Dan kan ik je alvast de vijfde variant verklappen.
In Markelo komt Caiway vanaf april ook op de glasvezel van CIF/Cogas.
Daar ligt echter geen coaxkabel van CIF maar van Cogas zelf. En op die coaxkabel zit Ziggo.
Wil een Caiwayklant in Markelo dus op meer televisies naar zijn zenders kunnen kijken in huis, dan kan hij niet uitwijken naar de coaxkabel zoals wij.

Je hebt dan extra Entone ontvangers nodig in je huis. Ik neem aan dat Caiway die niet gratis leent aan die klanten. Hoewel ik het wel netjes zou vinden omdat ze niet kostenloos kunnen uitwijken naar de coaxkabel zoals wij. Ik ben benieuwd hoe Caiway dit aanbod van een aanzienlijk minder flexibel product als wij hebben, gaat compenseren daar.
 
Cees
Ik gebruik een CI+cam module van @SMIT met een ZETA Smartcard van cai Albrandswaard (paars) die ik in mijn tv steek. Daarmee ontvang ik nu digitale tv die caihia nu nog aanbied. Wat ik begrepen heb is dat je zowel die module als smartcard gewoon kunt gebruiken als caiway vanaf 2 april de boel hier overneemt van caihia. Bij het basic tv pakket heb geen smrtcard nodig. Bij aanvullende pakketen heb je wel een smartcard nodig. De eerste is gratis, als je op meerdere tv's digitaal wilt kijken moet een extra smartcard aanschaffen. Bij oudere tv's zonder insteekmodule heb je een HD ontvanger nodig om digitale tv te kunnen ontvangen, eventueel met een smartcard geloof ik.

Zo staat het op de website van caiway:
----------------------------------------------------------------
Wat gebeurt er met de abonnementsprijs en apparatuur?

Uw huidige apparatuur voor digitale tv blijft gewoon werken zoals u gewend bent. Kijkt u analoge televisie, dan heeft u per 1 april 2013 een (ingebouwde) digitale ontvanger nodig om het digitale aanbod van Caiway te kunnen ontvangen. Deze krijgt u van ons toegestuurd rond 30 maart 2013. De ontvanger blijft in eigendom van Caiway. Als u een Alles-in-1HD pakket bestelt heeft, ontvangt u in dit pakket een HD ontvanger. De prijs van het Caiway Basic TV pakket wordt per 1 april 2013 € 18,75 per maand.

Wanneer kan ik als klant de Alles-in-1HD pakketten bestellen?
U kunt per 1 april gebruik maken van een Alles-in-1HD pakket. Bekijk de mogelijkheden en oordeel zelf welk Alles-in-1HD pakket het beste bij u past. U kunt uw pakket nu al bestellen, dan zorgen wij dat het rond 30 maart bij u thuis wordt bezorgd. Een Alles-in-1HD pakket heeft u de eerste zes maanden al voor € 25,- per maand, daarna € 45,95 per maand. U ontvangt bij het Alles-in-1HD pakket een gratis HD ontvanger (t.w.v. € 139,-). Alle apparatuur blijft eigendom van Caiway.

Kan ik dezelfde digitale ontvanger en smartcard houden?
Als u gebruikmaakt van een digitale ontvanger, dan blijft deze gewoon werken zoals u gewend bent. Voor het Caiway Basic TV pakket heeft u geen smartcard meer nodig. Alleen voor Pay Per Event en de extra zenderpakketten heeft u een smartcard nodig. De nieuwe smartcard van Caiway sturen we rond 19 maart kosteloos naar u toe.

Ik wil graag een digitale ontvanger of CI+ CAM insteekmodule bestellen om digitale televisie van Caiway te kunnen ontvangen. Hoe doe ik dit?
U kunt de door u gewenste apparatuur aanschaffen bij een retailers (audio- en videospecialisten) bij u in de buurt of bij het tijdelijke servicepunt bij Stichting Cai Hendrik Ido Ambacht.

Coba Ritsemastraat 37 in Hendrik-Ido-Ambacht.
-----------------------------------------------------------------
https://www.caiway.nl/site/nl/landingspages/hendrik-ido-ambacht/veelgesteldevragen
 
Adios
Je hebt voor de aanvullende pakketten een nieuwe smartcard nodig. De smartcard van Kabel TV Krimpen die je nu gebruikt en ook nodig is voor het huidige basispakket komt te vervallen.

Voor het basispakket van Caiway heb je straks geen smartcard meer nodig.
 
Cees
De medewerkster van de helpdesk zei dat ik de huidige smartcard ook kon blijven gebruiken vanaf het moment dat caiway het signaal gaat doorgeven. Ik moet hem dan alleen wel activeren met de seriecode die op de smartcard staat. Maar als het is zoals jij zegt dan zie ik het wel. Echt duidelijk is het allemaal niet bij Caiway, er zijn hier zoveel tegenstrijdige berichten op het forum.Frown
 
Caiway Webcare

Quote

Cees schreef:

De medewerkster van de helpdesk zei dat ik de huidige smartcard ook kon blijven gebruiken vanaf het moment dat caiway het signaal gaat doorgeven. Ik moet hem dan alleen wel activeren met de seriecode die op de smartcard staat. Maar als het is zoals jij zegt dan zie ik het wel. Echt duidelijk is het allemaal niet bij Caiway, er zijn hier zoveel tegenstrijdige berichten op het forum.Frown


Beste Cees,

De door jou ontvangen informatie is incorrect.

Caiway zend haar digitaal zenderpakket in jouw regio door zonder scrambeling. Een smartcard is derhalve niet nodig. Indien je een aanvullend pakket afneemt draagt Caiway zorg dat je zonder kosten een vervangende smartcard ontvangt. Deze smartcard zenden we klanten toe rond 19 maart. a.s.

Met vriendelijke groet,

Harma
Handtekening
Caiway Webcare Team
 
Cees
Bedankt voor de reactie Harma,

Nou is het me allemaal wat duidelijker.

Vr. gr.
Cees
 
digitaal
Cees krijgt wel antwoord waarom ligt deze vraag zo gevoelig en komt er geen antwoord op?



ALS ONZE PRIVË ONTVANGER KAPOT GAAT MOETEN WE DAN ZELF WEER VOOR EEN NIEUWE ZORGEN?



Wij als oude digitale klant.
 
HiaWay
Elke nieuwe klant van CaiWay ( en dat zijn we allemaal in Hendrik Ido Ambacht ) behoort een ontvanger te krijgen van CaiWay.
Dit staat duidelijk op de website van CaiWay zelf notabene. Zie onderstaande link, een HD-ontvanger in bruikleen. Kan het nog duidelijker?

http://www.caiway.nl/site/nl/particul...ie/basictv

Als je een internetabonnement neemt krijg je daar altijd een modem bij, wat verschilt dit met tv?
Zonder ontvanger geen tv kijken lijkt me.

Dus CaiWay moet gewoon over de brug komen en beloftes waar maken Angry
 
HiaWay
Een forum heeft een moderator en als deze goed functioneert zijn onze wensen/rechten allang bekend, het staat notabene in het forum 'Klacht over CaiWay'. Dat zullen ze vast wel lezen schat ik zo in.
Nu de reactie nog Sad
 
HiaWay
Ha oke, vandaar dat de reacties van CaiWay hier zo minimaal zijn.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'klacht caiway hendrik ido ambacht', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
Werkzaamheden Caiway veroorzaakt storing met dubbel NAT probleem Werkzaamheden : 17 24 aug 2023
Kijken zonder kastje bij Caiway en Delta Interactieve TV, Pay Per Event : 18 08 jul 2023
Advertentie