obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Wanneer komen de nieuwe snelheden in Krimpen?
Adios
Droom nou maar dat die toeslag voor de smartcard van 1,95 euro per stuk verdwijnt in Loenen, net zoals in Krimpen Blush
 
JvS
@robert038

Zelf heb ik niet het pakket met max 90mb/s maar het was even ter vergelijking van wat het maximum is momenteel met glasvezel t.o.v. het oude
 
Adios
Hallo JvS. Ik heb zelf ook niet het peperdure 90 mb/s pakket hoor.


101 euro per maand is toch echt te aburd voor woorden, voor een snelheid die bij andere glasvezelaanbieders rond de 50 euro per maand kost in een alles in 1 pakket.
 
leuro
@robert038 Heb er inmiddels ook een hard hoofd in dat we in de nabije toekomt ook van de nieuwe pakketten gebruik kunnen maken. Zullen ons hier voorlopig nog wel aan het lijntje houden zoals de afgelopen jaren. Habben ze iets concreets geweten hadden ze het wel gemeld... nog maar es een teken dat er in krimpen en loenen weinig zal veranderen. Mad



maar ja....
 
Adios
Als Caiway ook maar een beetje fatsoen had naar zijn klanten zouden wij tot die nieuwe snelheden, megakortingen moeten krijgen in Krimpen en Loenen.
 
leuro
@robert

Krijgen hier op het forum geen reactie meer.... zullen zich er geen raad mee weten of inmiddels het "gezeur" zat zijn.
Dacht ga gewoon op twitter verder. Is me idd op twitter bevestigd dat we in december uitsluitsel krijgen over wat ze gaan doen
met de"probleem" gebieden krimpen en loenen. Ook werd er verteld dat ze het netwerk gaan reviseren... ben benieuwd.
Moeten nu echt eens met een uitspraak komen...... zeg gewoon wat de plannen zijn ajb!!

Kan de berichtgeving ook op twitter volgen: @Caiway_forum & @Caiway_nieuws Cool
 
Adios
Erg goed van je Leuro. Ik kan zelf niet twitteren, op een of andere manier ligt me dat niet.

Maar ik vind het fantastisch om te zien dat je zo goed van het medium gebruikt maakt. Want Caiway vindt het wel best zo, lijkt het.


Ook je afbeelding die je gemaakt hebt vind ik werkelijk ENIG !!!

A7HTcK-CIAELheT



Gaat dan ook eindelijk die rotte codering van het digitale basispakket op de coaxkabel eraf in Krimpen, Loenen en Albrandswaard?
Gewijzigd door Adios op 19 november 2012, 22:24
 
leuro
@OPTIMIZER_CO Toch even op reageren op wat je zegt, die frustraties die wij hier in krimpen en loenen hebben komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. ik weer niet hoe lang jij al voor of met caiway werkt. Maar onze frustraties zijn niet iets van de laatste maanden hoor. We krijgen al bijna twee jaar te horen dat we gauw allerlei nieuwe mogelijkheden tot onze beschikking krijgen. Het is de meeste van ons dus ook rauw op ons dak gevallen dat alle nieuwe gebieden vanaf het begin wel deze mogelijkheden geboden wordt en dan ook nog tegen een spot prijsje in vergelijk met ons. hoop dat je dus ook wat begrip op kan brengen voor ons standpunt. En omdat we steds maar niets horen.. en als we wat horen dat is het iets in de trand van..."we zijn er druk mee bezig nog even geduld" zijn de meeste van ons zo druk op verschillende forums, misschien dat caiway er dan eindelijk eens wat aan gaat doen.
Hoop dat er gauw een oplossing komt want ben wel tevreden over de diensten die geboden worden.... maar nogmaals de grote verschillen in de verschillende regio's waar caiway zit vind ik niet kunnen.
Een bedrijf.... een product én prijs voor alle klanten ongeacht waar men woont. Het was een ander verhaal geweest als we de keuze hadden van aanbieders maar moeten het met caiway doen op glasvezel en de kabel!!

Wacht met spanning af wat het grote nieuws in december gaat worden Stress
 
leuro
@OPTIMIZER_CO Wel grappig de vergelijking die je gebruikt over snelwegen. Alleen met het verschil dat we weten dat we op sommige wegen niet harder mogen en in de toekomst ook niet harder kunnen "rijden". Daarom kunnen we zelf kiezen welke "weg" we nemen! Hier kunnen we niets anders kiezen en zijn gebonden aan caiway voor glasvezel of kabel internet. Hoop ook dat we snel op 1 lijn komen, hoop ik echt, en niet langer aan het lijntje gehouden worden. Nogmaals, als caiway niets kan of wil doen zeg het dan gewoon eerlijk.... eerlijkheid duurt het langs is me wel eens verteld.
Kunnen we zelf kiezen of we langer gebruik blijven maken van de "dure én trage" abonnementen die we nu hebben.





Ps. Ben niet helemaal vreemd in het wereldje... zelf ook werkzaam in de ICT. Moeten ons ook houden aan de SLA's die overeengekomen zijn. PC
 
Adios
Robert, hoe kom je daar nou bij?

Ik ben helemaal niet tevreden met de codering van het basispakket op de coaxkabel in Krimpen aan den IJssel.

Ik betaal hetzelfde als de inwoners van Maassluis, Westland, Oudenbosch, IJsselstein, Waterings Veld, Doorn, Aalsmeer, Uithoorn, De Kwakel, Schiedam etc.

Ik heb dan ook recht op dezelfde mogelijkheden voor dat geld.

Ik moet dus gewoon op vijf televisies naar het basispakket kunnen kijken zonder bij hoeven te betalen. Dat hoeven zij namelijk ook niet.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Wanneer komen de nieuwe snelheden in Krimpen?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Nieuwe zenders per januari 2024 Interactieve TV, Pay Per Event : 6 19 jan 2024
nieuwe app of zender Welke zender wil je er nog bij hebben? : 1 26 feb 2023
nieuwe app of zender Welke zender wil je er nog bij hebben? : 1 18 feb 2023
Caiway nieuwe bestelling haast onmogelijk Klacht over CaiWay/Delta : 4 13 sep 2022
Vraag over nieuwe aansluiting CaiWay/Delta Glasvezel modem : 5 13 mei 2021
Advertentie