obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Algemeen, maar niet gemeen.
 Onderwerp afdrukken
NPO gaat het WK 2018 in 4K beschikbaar stellen voor aanbieders
Migow
Ik vind een stabiele verbinding het belangrijkste..de rest kan me gestolen worden want dat kun je tegenwoordig via extra zaken extern via iptv zelf bepalen. Mail gebruik ik niet van caiway..tv via iptv extern of entone glasvezel.. Chromecast en je streamt alles.
 
Sokje
IPTV is ook niet allles. Kijk bijvoorbeeld naar Delta wat voor zooitje ze er van maken met hun IPTV kastje.

https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/veel...~a7774f61/
 
Hopeloos

Quote

Migow schreef:

Rukprovider?? Hou eems op man. .


Wees een eerlijk, wat heb jij nou terug gezien van de verhoging 2,50 euro??
Multiscreen onder windows al verbeterd? Fox sport 1 gratis? Extra speelfilms, series?

KPN doet het wel dit wk, al zullen sommige zeggen dat het beeld niet mooi isSmileSmile
 
jj1987
Een prijsverhoging is niet voor niets naar mijn mening. Een provider heeft ook zijn kosten.
En het is niet vanzelfsprekend dat er bij en prijsverhoging ook automatisch iets bij komt. De prijsverhoging zal er niet voor niets zijn. Neemt niet weg dat bepaalde zaken in mijn ogen beter kunnen. Maar ach, er is niemand die je verplicht bij Caiway te blijven. Als een andere provider het allemaal beter kan. Waarom dan niet overstappen? Lagere snelheid internet? Tja, je kan niet alles hebben. Met eeuwig zeuren los je niets op. En 4K? De meeste mensen zullen blij zijn als er meer HD zenders bijkwamen. 9 vd 10 mensen hebben waarschijnlijk nog geeneens een 4K tv. Om over de dan komende problemen met brakke binnenhuis bekabeling nog maar te zwijgen. Er lopen er een aantal flink te mekkeren in mijn ogen. Oa over mail van caiway. Komop wie heeft er anno 2018 nu nog geen Hotmail/Gmail etc. Maar als iemand aangeeft dat er ook overgestapt kan worden dan valt het allemaal nog wel mee. Als we nu eens de pluspunten op een rijtje zetten.
 
Bordewolf
Ik ben het met Hopeloos eens. Andere providers verrassen wel en daar voegt men regelmatig leuke zaken toe voor de klant.
Het handjevol HD zenders dat er nu bij kwam kijkt echt niemand. Zenders die wel naar HD hadden gemoeten (de duitse zenders, regionale, RTL Lounge en Crime) laten ze zitten en daar moeten we waarschijnlijk WEER een jaar op wachten bij de VOLGENDE prijsverhoging.

Films en series on demand: kent Caiway niet
Mulsticreen bevat nog steeds niet de essentiele zaken zoals andere providers deze bieden.
Geen Netflix, Videoland, Pathé app.

Je verwacht eigenlijk elke twee/drie maanden echt een leuk nieuwtje. NU met 4K vallen we weer buiten de boot en zo zullen er komend jaar nog veel zaken zijn waar andere providers gewoon doorgaan en Caiway stil blijft staan.
Dat doen ze al jaren. Wel verhogen, de hoofdprijs laten betalen voor een entone en smartcards en niet daadwerkelijk aantoonbaar de diensten verbeteren.
Handtekening
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
 
JoGi
Helemaal eens met je stelling jj1987

Elke provider heeft zijn plus & min punten.

Het ligt altijd maar aan bij de provider maar nooit aan hun eigen infrastructuur :-( en commentaar geven is tegenwoordig makkelijker dan positief denken
En ik denk dat daarnaast 80% van de klachten komt omdat mensen zich niet verdiepen in binnenhuisbekabeling(BV. 4G instraling/slechte connectors) en/of wifi instellingen.


En als het niet bevalt, dan kan je altijd overstappen.


Al jaren een tevreden klant.
 
JoGi
Think waarom wil je netflix, pathe ,videoland in de multiscreen ?


Netflix,pathe zijn gewoon via tv beschikbaar en daarnaast hebben deze programma's ook hun eigen app. beschikbaar op mobiel en/of pc ?
 
Hopeloos
Wat dit onderwerp met mijn binnenhuisbekabeling te maken heeft weet ik eigenlijk niet.Whistl

NPO biedt voetbal aan in UHD. Men wist al een paar jaar dat dit eraan kwam. Zelfs mijn vader van 85 heeft een UHD tv. 9 van de 10 hebben geen UHD tv volgens Jij1987. Misschien dat mijn omgeving dan een uitzondering is. Ik zie niet anders. Ik zit te wachten op dat de top 10 zenders in beste kwaliteit wordt doorgegeven. Betaal ik ook voor zeker bij Caiway die de duurste van Nederland is. Mag je toch best wat terug verwachten toch???
 
Migow
De duurste in nederland? Ow nieuw voor mij...je hebt bij glasvezel nog steeds de coax voor meerdere tv's. Kujk eens wat je kwijt bent bij andere zonder coax..dan moet je bij elke tv een kastje huren...das goedkoop.
 
Sokje
Volgens mij legt CAIW al een jaar of langer geen coax meer aan in nieuwbouw gebieden. Dus ook die Caiwayklanten moeten voor iedere televisie een duur kastje huren bij Caiway. Dan ben je dus als klant redelijk gedupeerd ten opzichte van de Caiwayklanten die wel coax hebben.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'NPO gaat het WK 2018 in 4K beschikbaar stellen voor aanbieders', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Voorbeeld voor caiway! Algemeen : 1 23 jan 2023
Poort 80 openen voor internet radio Hardware instellingen : 4 24 nov 2022
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
TV voor webtv functie TV's met ingebouwde Tuners : 1 29 sep 2021
TV 2x aanzetten voor beeld Algemeen : 5 08 feb 2021
Advertentie