obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
CaiWay/Delta Gebruikers Groep - Experts helpen klanten » CaiWay/Delta verbindingsproblemen » Storing
Geen verbinding met internet. Meld hier storingen. Zo kunnen storingen inzichtelijk gemaakt worden.
 Onderwerp afdrukken
Geen mail
Bordewolf

Quote

Roberto schreef:

Wat is niet begrijp van Optimizer waarom die Caiway zo verdedigd. Provider Online noemde die in het verleden bagger. Had die gelijk in want die hebben nu een mega internetstoring die tot 8 november kan duren. Nu lag Caiway 2 weken plat met de maildienst en mag je niks zeggen dat ze gewoon achterstallig ondethoud hebben en niet investeren in en voor de klant.Helpless


Yep lijkt alsof hij ons nu de mond wil snoeren. Maar iedereen heeft toch weer mail? Of moeten we nu een ander topic openen wanneer we ons uitlaten hoe oud en oubollig het er aan toe gaat bij Caiway?
Ik ga het dan toch maar schrijven: in Twente rommelt het. Er worden nu vragen gesteld over waarom we in godsnaam zo'n achterhaalde provider hebben die op COAX niets toevoegd en ver achterloopt bij Ziggo al twee jaar lang.
TV aanbod op COAX is sterk verouderd en al zou men upgraden dan haalt dit het nog niet bij Ziggo, internsnelheid loopt al een jaar weer achter bij Ziggo en bij de eerstvolgende verhoging van Caiway gaat Ziggo een maand later ook weer verhogen, lopen we weer achter. Glas is veel te duur en geen overstap mogelijk voor velen.

Alternatieven zijn er niet op CIF en ook daar stelt men vragen over. Optimizer kan zijn ogen sluiten, maar de mensen in Twente zien CIF/Caiway nog liever gisteren dan vandaag vertrekken.
Vervangen voor Reggefiber/Ziggo. Caiway/CIF kunnen we niets mee, biedt totaal geen meerwaarde. Sterker in Twente zijn we achteruitgeworpen in de tijd.
Zo'n gevalletje met het mailverkeer doet daar geen goed aan en draagt alleen maar negatief bij aan het sentiment dat er al was.

Ik ben echt geen negatieve lul. Wat Caiway ons levert werkt gewoon naar behoren en ik kan niet anders zeggen dat ik dat positief vind.
Wat me echt tegenstaat is hoe we teruggeworpen zijn in de tijd door deze move en hoe ik zie dat het ook anders kan bij de buurdorpen verderop.
Gewijzigd door Bordewolf op 28 oktober 2016, 18:56
 
Bordewolf
Laatste post van mijn kant voor nu, ik had al eens beloofd wat meer afzijdig te gaan worden al hier, maar soms wil je toch uit emotie je ei weer kwijt.
Ik wil in harmonie discussiƫren maar wel kunnen zeggen wat ik vind.
Ik ben van nature optimistisch en hoop echt dat er een omslag gaat plaatsvinden.
Voor mijn gevoel moeten zowel Caiway als CIF binnen komende twee maanden echt zichzelf gaan verbeteren, anders ben ik bang dat ze beter een fusie of overname partner kunnen gaan zoeken.
Gewijzigd door Bordewolf op 28 oktober 2016, 19:11
 
Bakstenen
Ik ben al zolang klant bij Caiway dus heb alles meegemaakt van de bagger in het begin en de slechte service die nog nooit is veranderd ,maar ik ben nu tevreden met het internet en telefonie TV vind ik geen voordelen hebben t.o.v de coax en ja ik heb gewoon een mail adres bij hun en was altijd goed wat kan er verkeerd gaan aan een pop3 maar zelfs dat lukt ze niet om die na een storing in de lucht te houden,maar ondanks die is het voor mij nog geen reden om de Caiway vaarwel te zeggen.
Dus in het kort ik ben email gebruiker maar heb geen hoge verwachtingen caiway en naar anderen kijk ik af en toe en gezien de kosten en wat je krijgt ben ik tevreden en een storing kan gebeuren.
Zo kort was die zin ook weer nietArgue
 
Highway
Hint, Off topic giga thread.
Handtekening
Wink
 
Murgen
Ik vind ook dat je onderwerpen en thema's moet scheiden. Elke keer in ieder topic hetzelfde verhaaltje af te steken heet ook wel trollen. Liever niet. Ook al heb je misschien een punt.
 
Piedrodim

Quote

Optimizer.co: Je betaald bij Caiway voor een internet abonnement en een E-mail adres is een toegevoegde dienst. Als je het ''krijgt'' mag je ervan uitgaan dat het werkt. Het zijn tekenen, zoals hierboven of eerder beschreven, dat een algemeen en betrouwbaar e-mail account je veel meer vrijheid geeft waarover je bij een gerenommeerde organisatie waar je het claimt en voor betaald een eisen pakket mag en moet hebben.

Even een stapje terug... Destijds dat ik een abo nam bij CAIW had je helemaal geen gmail accounts etc... We zaten niet eens op Google maar op Netscape! Omdat dit veranderd is houdt niet in dat de 'gratis' email ineens bijzaak zou moeten zijn omdat er nu alternatieven zijn.
Laat ze dan de 'toegevoegde dienst' email maar stoppen. Want dat slaat dan nergens op.
Het is natuurlijk zo dat 'Email' gewoon goed moet werken. Toeters en bellen zijn kan je wel bij gmail ofzo halen.

Maarja, de email werkt weer en we kunnen weer met een gerust hart slapen... pfff

Jammer is dat de Caiway hierdoor wel een deukje in hun reputatie opgelopen heeft. (al denk ik dat dit eerdaags al weer allemaal vergeten is)
 
HiaWay

Quote

Murgen schreef:

Ik vind ook dat je onderwerpen en thema's moet scheiden. Elke keer in ieder topic hetzelfde verhaaltje af te steken heet ook wel trollen. Liever niet. Ook al heb je misschien een punt.


Dat hoeft niet per se trollen te zijn. Er zijn ook mensen waar bepaalde onderwerpen het stokpaardje zijn geworden door irritatie en ergernis.
Daar kun je elkaar op een normale wijze op attenderen om on-topic te blijven Smile
 
jene
Bij mij is het nog steeds hommeles met verzenden. Berichten komen wel binnen, maar er gaat niets uit!
Vrijdag 28 okt, 2 weken na dato. 23 wachtenden voor me toen ik Caiway belde. Via de chat kreeg ik bericht dat er (nog steeds) aan gewerkt werd, terwijl ze op de site melden dat het probleem opgelost is Sad
Hebben jullie ook nog steeds een verzendprobleem?
 
Highway
@jene, net even getest. De mail wordt normaal verzonden, en heb hem ook al ontvangen. Redelijk snel.

Vandaag een mail gehad van Caiway met een compensatie voor de mail problemen.
Een quote van de mail kun je hier vinden. Daar graag reageren op de compensatie.
Handtekening
Wink
 
jene
OK, dus Highway kan normaal verzenden. Dan is er toch met mijn account iets mis. Ik krijg de melding dat de server de versleuteling van mijn berichten niet ondersteunt. Ineens...
Van Wim kreeg ik al advies nog niets te veranderen. Caiway is nog aan het werk. Geduld wordt zeer op de proef gesteld.
Gelukkig nog gmail als backup.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Geen mail', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Geen verbinding met camera's Algemeen : 2 21 mrt 2024
Sommige apparaten geen verbinding met wifi Eigen netwerk : 1 31 jan 2024
Geen verbinding meer met FTP server na wijziging IP adres door Delta Instellingen software : 2 04 sep 2023
Geen ontvangst van radio WDR3 en WDR4 Analoge radio of televisie storing : 2 23 jan 2023
Geen beeld bij iptv Storing : 8 12 aug 2022
Advertentie