obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Algemeen, maar niet gemeen.
 Onderwerp afdrukken
NLEX nieuwe glasaanbieder
Bordewolf
En bovendien erg lachwekkend dat er mensen zijn die zonder kennis van zaken roepen dat een overstap op glas voor Twente kostenneutraal kan!
Dat is voor de meeste gezinnen met meer smartcards, nieuwsgroepen en de huur van een entone niet mogelijk. Maar blijf dat niet uitleggen :-)
Ik kijk vooruit en denk ik oplossingen en niet in wat was of wat nu niet is. Overall nog steeds wel tevreden over Caiway, maar hoop wel dat er verbeteringen aankomen in het COAX tv-pakket (en ook glas natuurlijk) met meer HD en een betere mogelijkheid om over te stappen op glasvezel.
 
Highway
Hieronder de "voorlopige" prijsstelling van de NLE pakketten.
Zelfs de NLE consumenten die gas en elektra afnemen vinden dit te duur!
606f44e1-5e5a-4112-a3f8-65f89e756a78
Handtekening
Wink
 
Bordewolf
Mee eens, al weet je de korting niet op gas en elektra.
Met deze prijzen zal NLEX niet veel klanten krijgen. Maar goed NLEX komt niet op CIF, wat mij betreft dramatisch dat zelfs nieuwe providers niet door CIF worden ingelijfd.
Maar ook alle bekende andere prvoviders ontbreken nog en ik vind dat eerlijk gezegd zeer vreemd.

Reggefiber heeft 23 providers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dan pas heb je keus en wordt zo'n glasnetwerk echt open en gebruikt.
Het glasnetwerk van CIF is een lachertje vergeleken bij Reggefiber en doet vrij monopolistisch aan waar het gaat om hoe Caiway in alles de voorkeur krijgt.
Bovendien vind ik het vreemd dat ik als consument dus geen enkele invloed heb op welk glasnetwerk er bij mij in de wijk wordt gelegd.
Ik had liever Reggefiber gehad naast Ziggo zoals dat in 90% van de glasvezelwijken is.
 
jj1987
En ik zou juist caiway willen op glas. Hier via Reggefiber zoals eerder gezegd op xs4all. Betaal nu 46 euro voor glas en 31 euro voor caiway. En dan zijn daar de kosten voor het vaste bellen niet bijgerekend. Al is dit voor mij maar een paar euro. Ik heb bij xs4all 50/50mb. Heb ik meer dan zat aan. Hoef geen honderden mb's. Dus een glaspakket zonder dat interactieve tv geneuzel voor 44,95 per maand zou hier meer dan welkom zijn!!
 
Murgen

Quote

Roberto schreef:
Je mag ook eens dankbaar zijn dat deze organisatie glasvezel bij je hebt aangelegd.
Velen smeken hierom.


Hear, hear, voor relatief weinig geld hebben wij al van 2012 een fantastisch snel en betrouwbaar internet. Als ik die snelheden noem hoor je nog regelmatig iemand naar adem happen. En redelijk uniek voor een stadje met maar 12.500 inwoners.
 
Bordewolf
Mee eens, het zou alleen fijn zijn wanneer er 20 aanbieders bij zouden komen zodat we zelf kunnen kiezen welke snelle aanbieder we willen of kunnen kiezen welke aanbieder mogelijk meer tv-zenders of HD zenders heeft wanneer de snelheid niet belangrijk is.

Iemand die nauwelijks tv kijkt en geen vaste telefoon wil kan dan ook kiezen voor Tweak, een provider die alleen maar snel internet aanbiedt.

We worden nu elke keuze onthouden. Wil je KPN omdat daar het tv-aanbod beter is? Helaas die zit niet op CIF en dus val je terug op het trage wisselvallige en wapperende ADSL via de koperdraad.
Wil je Vodafone, TELE2, Telfort etc etc? Helaas.

Ik vindt dat toch echt niet meer kunnen in 2016. Open is ook echt open, maar de indruk blijft bestaan dat CIF willens en wetens andere providers weert omdat dit concurrentie is voor Caiway.
 
Murgen
Ik denk eerder dat CiF de investering wil terugverdienen voor het netwerk opengaat. Maar zoals ik al eerder vertelde, tv interesseert me weinig, ik stream wel.
 
Bordewolf
Die 80Mbit die KPN via VDSL of ADSL biedt is al jaren een wassen neus. Men weet zelf ook dat dit bij lange na niet wordt gehaald en dat je veelal praat over wapperende verbindingen.
Laat staan dat men er hele wijken op laat draaien. KPN heeft alle belang om een stabiele glasvezelverbinding te kunnen bieden ipv het ouderwetse koperdraad.

Veelal is KPN in de CIF-gebieden de klanten kwijt omdat men overstap op glasvezel of COAX omdat alles 10 x stabieler is, zelfs in de buitengebieden.
KPN heeft dus alle belang om op CIF te mogen.
 
popmart1970
Zodra de wijkkast van KPN ge-upgrade is....dan bye bye Caiway!!

80 MB zou voor mij meer dan voldoende zijn.....prijs zou behoorlijk schelen t.o.v. de Westlandse afzetters....in MIJN geval!!
Handtekening
Caiway....Iets moeten slikken is niet erg......behalve als het door je strot geduwd wordt!! Thumbs Up
 
popmart1970
Nu idd 9 mb.....maar volgend jaar upgrade wijkkast....dan hopelijk meer dan 50mb voor minder geld bij KPN als nu bij caiway!!!
Handtekening
Caiway....Iets moeten slikken is niet erg......behalve als het door je strot geduwd wordt!! Thumbs Up
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'NLEX nieuwe glasaanbieder', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Nieuwe zenders per januari 2024 Interactieve TV, Pay Per Event : 6 19 jan 2024
nieuwe app of zender Welke zender wil je er nog bij hebben? : 1 26 feb 2023
nieuwe app of zender Welke zender wil je er nog bij hebben? : 1 18 feb 2023
Caiway nieuwe bestelling haast onmogelijk Klacht over CaiWay/Delta : 4 13 sep 2022
Vraag over nieuwe aansluiting CaiWay/Delta Glasvezel modem : 5 13 mei 2021
Advertentie