obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
U kijkt naar wat u wilt. CaiWay/Delta heeft de mogelijkheid om op verzoek voetbalwedstrijden van Eredivisie Live comfortabel vanaf de bank te bekijken. U heeft wel een actieve smartcard en digitale ontvanger nodig.
 Onderwerp afdrukken
Replay TV
Bordewolf

Quote

OPTIMIZER.CO schreef:

Het gaat hier echt op een Replay Forum lijken.

Kun je het ook positief zien dat accessoires betaald moeten worden, of zijn elders opties gratis. Links of recht pluk je de vruchten en betaal je je plezier.

Ik loop lang genoeg mee om te zien dat je bij Ziggo geen andere of betere opties hebt van een box aan te schaffen voor extra diensten met allerlei capriolen deze onderling te koppelen met kuren is mij bekend. Idem heeft KPN zo zijn vrijheid en zijn beperkingen. Het gegeven dat een klant te ver woont van de wijkkast en veel geld betaald voor snelheden die niet behaald worden staat overal ook overal geschreven.

Laten we ons alsjeblieft richten op de toekomst. Zat verbeterpunten te vinden. Het is je eigen keuze of je deze Replay dienst wilt. Het is tenslotte een wens en eis die de klant wil anno 2016 dat alles zo goed mogelijk integreert in het leven van hem of haar, gezin en familie. Thuis en onderweg.

Dat apparatuur innoveert en dat techniek hard gaat is niet te ontkennen en ik begrijp dat er punten verbeterd moeten worden en misschien wal anders kunnen.

Dat het gepaard gaat met hogere kosten op extra diensten heeft 0,0 met koppelverkopen te maken. Het is een opwaardering die je aangeboden wordt.

Het kan niet zo zijn dat een basis gebruiker voor het zelfde geld krijgt waar een top gebruiker voor betaald.

Het is er maar net aan hoeveel waarde je er aan hecht gebruik te maken van het geheel.

Geheel anders is het niet in deze maatschappij, Het gaat er maar net om hoe loyaal je dit oppakt en aanpakt.


Het gaat me hier niet om Replay tv, dat kan me echt gestolen worden. Daar ga ik geen cent aan uitgeven. Het gaat me om butien de deur kijken en juist dat feit koppelen aan Replay tv.
Buiten de deur kijken via Multiscreen is overal gratis welk abo je ook hebt. Bij Caiway heeft een omhooggevallen persoon bepaald dat dit gekoppeld wordt aan Replay TV via glas.
Dan begrijp je er echt niets van in mijn ogen. Mutliscreen moet voor IEDEREEN beschikbaar komen en ook voor IEDEREEN buiten de deur te benaderen zijn binnen je abonnement. Zo werkt dat bij alle andere providers ook.
ik ken geen provider die je er extra voor laat betalen.
 
Plompie
Ik denk dat Caiway 2 modellen voor TV kijken wil bieden; Basis en Interactief. Basis = coax en that's it, Interactief = via glas, opnemen, pauzeren, tv buitens huis, etc.

Net even snel contact gehad met Caiway met de vraag waneer bestaande klanten Replay TV kunnen verwachten maar dat is nog niet bekend. Dus ik hoop dat dat sneller gaat dan de laatste keer. Toen ze interactive TV aankondigde in Krimpen heeft het nog zeker 2 jaar geduurd voordat het geleverd werd Stress


Quote

De Replay tv functie is nu inderdaad actief gemaakt, maar alleen nog voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten wordt deze functie nog geactiveerd ... U krijgt hier nog bericht over
 
Adios
Bij alle providers is Multiscreen zien in heel het land, standaard zonder meerlkosten.

Typisch weer Caiway die hier apart weer de hoofdprijs voor vraagt.

Ik voorzie een nieuwe flop voor Caiway ..
Gewijzigd door Adios op 19 mei 2016, 20:16
 
Adios
Ik vind de vrije keuze om Multiscreen te gebruiken overal prima, maar er extra voor moeten betalen echt, te zot voor woorden !
 
Bordewolf

Quote

H D R schreef:

Ik vind de vrije keuze om Multiscreen te gebruiken overal prima, maar er extra voor moeten betalen echt, te zot voor woorden !


100% mee eens. Dit is echt krankzinnig en niet te verdedigen. Hier zit totaal geen marketing achter, zelfs een zeer kinderachtige opstelling van Caiway die totaal niet past en te verwachten valt bij een volwassen provider.
Het lijkt wel of daar een directeur zit die overal zijn stempel op drukt maar niet weet wat de klantvraag is of wat de klant wenst en dat ook niet interesseert.

En ik wil best glas maar Caiway heeft voor mij bepaald dat ik bij COAX moet blijven door een al even krankzinnige beslissing om het overgangspakket van 150 Mbit te schrappen.
De overstap wordt mij veel en veel te duur. Ik ga echt geen 15 euro meer betalen per maand! Dat moet Caiway toch ook snappen.

Dus ze prijzen mooie zaken aan, maar je kan en mag er geen gebruik van maken want men zorgt er wel voor dat je niet naar glas over kan stappen.

Maar hoe dan ook is een dienst als Multiscreen een dienst die je als volwassen provider voor iedereen aanbiedt en bovendien een dienst die tegenwoordig overal te benutten moet zijn.
Gewijzigd door Bordewolf op 20 mei 2016, 21:21
 
Adios
Ik ben ernstig teleurgesteld in Caiway. Anno 2016 is overal in het land ( of zelfs erbuiten zoals bij Ziggo) naar televisie kijken op je tablet de gewoonste zaak van de wereld en een standaarddienst bij elke aanbieder.

Triest om te zien dat Caiway als enige aanbieder hier extra geld voor durft te vragen, een basisvoorziening notabene!!!
 
Plompie
Je hebt je punt nu wel gemaakt HDR...

Een basis voorziening is stromend water, elektriciteit, gas, etc. TV kijken is gewoon een gimmick. Zoals bij alle ongereguleerde producten word de prijs bepaald door vraag en aanbod. Hier is best vraag naar en (in veel gevallen) maar 1 aanbieder; Caiway. Dus hebben ze heel weinig motivatie om zich te meten met andere aanbieders in de markt.

Daarbij is het voor een klein bedrijfje als Caiway waarschijnlijk heel lastig om de investeringen tov een Liberty global (Ziggo) bij te houden. Die draaide in 2014 $8.000.000.000 omzet. Het is een wonder dat KPN dat redelijk bij kan houden maar die heeft natuurlijk wat mazzeltjes van de staat gekregen bij de opzet van z'n netwerken. Van CAIW kon ik de omzet zo snel niet vonden maar het zal maar een fractie zijn.
http://www.libertyglobal.com/annual-r...port-2014/

Persoonlijk vind ik het product wat Caiway levert trouwens nog best wel aardig, stabiel internet en heel goed TV signaal. De rest regel ik zo veel mogelijk zelf via Smart TV, mediaplayer, etc. Grootste nadeel van Caiway is misschien nog wel hun product plaatsing en communicatie, niet zozeer de techniek.
 
Bordewolf
Als Caiway klanten wil behouden dan moeten ze zorgen dat faciliteiten die bij andere providers standaard zijn ook standaard aanbieden. De rest is gelul in de ruimte. Wanneer Caiway het niet kan bijbenen dan had men niet op het Cogas netwerk moeten gaan, daar zijn ze Ziggo, een superieure aanbieder gewend op COAX. De verwachtingen hier in Twente zijn simpel: leveren en niet oeverloos lullen en beloven. We moeten waarachtig bedelen om zaken die bij Ziggo anderhalf jaar terug standaard waren (HD zenders) en dat geld nu ook voor kijken buiten de deur. Dat is echt bij elke provider nu een standaard dienst binnen de standaard paketten.
 
breaker
Wat ik niet snap waarom we van Caiway naar glasvezel moet als dit beschikbaar is. Hiervoor had ik Caiway Alles-in-1 HD Relax inclusief plus tv.

Ik ging naar Glasvezel omdat ik best wel sneller internet wou. Maar het kost meer en je krijg minder voor terug Plus tv zit er niet meer in. Alleen heb ik Multiscreen tv bij gekregen. Om te zeggen het is super nee dat niet en daarbij komt nog bij dat we meer dan een jaar hebben gewacht voor update voor Andriod 5.0.

Als Caiway goed wil doen doen ze voor alle klanten de tv kanalen gelijk trekken en Replay tv gratis maken voor de glas abonnementen. En voor alle klanten multiscreen beschikbaar maken voor sommige coax klanten is dit mogelijk.
 
Adios
Ik snap niet wat er te applaudisseren valt, zolang Multiscreen overal niet zonder meer kosten is voor de Caiway klanten.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Replay TV', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Replay TV optie verder gaan waar je was is weg? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 10 22 mrt 2017
Replay tv Algemeen : 1 21 sep 2016
Advertentie