obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In dit onderdeel kun je alles bepreken over de digitale ontvangers voor glasvezel van CaiWay/Delta
 Onderwerp afdrukken
TV storingen - balken - blokken
Highway
Zag het hier net ook op Comedy Central (HD). Dankzij het youtbue filmpje dat ik net bekeken had wist ik waar ik op moest letten.
Samsung UE46F8000 LED TV met ingebouwde CI+ decoder.
Cogas gebied, Twente Almelo
Handtekening
Wink
 
Adios
Ik ben benieuwd wanneer het opgelost wordt.

Ik heb het trouwens ook beneden op mijn Sony televisie.

Dus het is echt niet iets alleen van Samsung.
 
jj1987
Lijkt me lastig onderzoeken zoiets. Worden de zenders niet gemonitord? Dat als een zender kuren heeft er direct alarmbellen gaan rinkelen? Maanden terug ging bijvoorbeeld tv 538 op zwart en dit heeft een dag of 5 zo gestaan. Na wat heen en weer twitteren was t snel opgelost maar oke.
 
jj1987
Dat scramble effect met een humax recorder herken ik wel. Die doorlus eruit halen is me toen ook door HDR aangeraden. Dus een Hirschmann tweeverdeler na de muurdoos. Een naar de humax en een naar de Samsung tv loste dat probleem op. Of je die 3,6db verlies nu hebt via die humax of via de verdeler maakt dan ook niet uit. Zeker als je signaal goed is. Nu staat de 5200c niet echt bekend om goede tuners wat ik begreep daar ze natuurlijk intern doorgelust zitten en de aarde verbinding tussen de 2 tuners af-fabriek niet echt denderend is. Als je iets opneemt en een andere zender kijkt en je vergelijkt de signaalwaardes verschilt dit nogal tussen tuner 1 en 2. Er is wel een site met iemand die de behuizingen (aarde) van de tuners intern extra heeft doorgelust met een draadje die dit probleem oplost. Maar ik heb daar nooit de moeite voor genomen aangezien ik geen zin heb om te knutselen in mijn toen dik 300 euro dure recorder. Er zijn gelukkig geen BER fouten. Maargoed das een heel ander verhaal.
 
Highway
Ik kijk zelf weinig tv en als ik tv kijk dan heb ik de laptop op schoot en is mijn aandacht verdeeld. Mijn zoon zat naar Comedy Central te kijken en zag ik de bewuste verstoring en frappant genoeg om 23:04 of 23:05. Het is me nooit eerder opgevallen.

Oh ja er is wel eens wat met het beeld aan de hand, maar dat kan net zo goed een haperende satellietverbinding o.i.d. zijn daar trek ik niet voor aan de bel.
Handtekening
Wink
 
Migow
En heb nog steeds het idee dat ze het individueel onderzoeken en niet als een storing wat meerdere plaatsen gelijktijdig treft. as Donderdag komt er een monteur langs bij mijn broer om de huisaansluiting door te meten. Dan hoop ik dat hij rond het hele uur er is en dan kan hij met een bakkie koffie het zelf ervaren. Geen KPN en Sony tv. Wordt vervolgd haha
 
Adios
Misschien een dect toestel dat stoort ? Smile
 
Migow
Ja een dect in loenen, krimpen en ijsselstein en twentegebied wat elke keer 4 min. Na hele uur ff stoort. Koekoek dat is het GrinGrin
 
Adios
koekoeksklok-3
 
Caiway Webcare
Beste forumleden,

We vinden het erg vervelend te horen dat deze problemen spelen. Het tijdstip van 4 over het hele uur zegt ons in eerste instantie niets - en de wisselende meldingen over eventuele storingen die uit het 4G-netwerk vandaan kunnen komen maken het ook iets lastiger te analyseren waar het euvel nou precies zit. Wat wij jullie graag willen vragen is of jullie (ieder voor zich) ons een privébericht met zijn/haar postcode en huisnummer kan sturen, met daarin het volgende:

- Op welk apparaat ervaart u de storing (bijvoorbeeld: Sony TV, Samsung TV, Humax decoder).
- Op welke zenders speelt het probleem (en verschilt dit nog).
- Hoe regelmatig speelt het probleem, en hoe lang duurt het als het speelt. (bijvoorbeeld: om het uur, 10 seconden)
- Speelt het op alle tv's in de woning, of speelt het op specifieke tv's bijvoorbeeld ook niet? Of heeft u wellicht 1 tv, dat kan uiteraard ook.
- Kunt u enkele voorbeelden benoemen (bijvoorbeeld: 22-06, NPO1, 18:04, duurde 2 minuten)

Wij horen het in ieder geval heel graag van jullie, ook wij willen dit probleem uiteraard graag oplossen voor jullie.

Met vriendelijke groet,

Timo
Handtekening
Caiway Webcare Team
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'TV storingen - balken - blokken', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Frequent storing - balken - blokjes etc. Storing : 4 22 sep 2020
lichte storingen tv caiway almelo Digitale radio of televisie storing : 4 15 dec 2018
storingen tijdens directe uitzending Digitale radio of televisie storing : 24 10 dec 2017
storingen tijdens directe uitzending CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 2 20 okt 2016
Storingen vanmorgen vroeg? Storing : 5 17 aug 2016
Advertentie