obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Ideeën over welke zender in welk pakket moet. Of welke ontbrekende zenders er nog bij moeten kommen. Dit de plek om erover te discussiëren.
 Onderwerp afdrukken
[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)
Poeleker
Volgens mij staat er bij nieuwe klanten ook gewoon €21,30 extra. Mensen jullie mogen ook wel eens stoppen overal op te zeuren. Helaas zal het nooit 100% worden maar dat is met alles. Bij mij draait caiway best stabiel internet, televisie gewoon via coax en telefoon gebruik ik niet. Zonde van het geld maar dat is nu eenmaal de aanbieding van alles in 1.
Hieronder even van internet geplukt over de telefoon Roberto dan zie je dat nieuwe klanten gewoon €21,30 extra betalen. Veel te duur in deze huidige tijd maar net als wij je hoeft het niet te nemen en gewoon een mobiel abbonement nemen.

VoIP-Comfort+
Kiest u voor VoIP-Comfort+ dan belt u gratis en onbeperkt naar vaste** en mobiele nummers in Nederland. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bellen naar het buitenland is bovendien zeer voordelig.
Specificaties:
Gratis nummerbehoud en overstapservice
Gratis bellen naar de Caiway Klantenservice via nummer 1200
Upgrade naar VoIP-Comfort+ voor € 21,30 extra per maand
 
Caiway Webcare
Beste allen,

We hebben de berichten even meegelezen en willen allereerst een aantal dingen ontkrachten:

Ja, er is ieder jaar een prijsverhoging op dit moment, maar dat komt mede door de inflatiecorrectie die plaatsvind en door de hogere kosten voor de content die wij aanbieden.

Betreffende RTLZ gaan we er niet te diep op in, maar we kunnen met zekerheid zeggen, dat het niet om 30 cent per abonnee gaat Smile Was dat maar waar! Smile Daarnaast is de vraag en aanbod tegenover de prijs/positie niet afweegbaar en niet haalbaar. Vandaar dat ik steeds zeg... "We komen binnenkort met berichtgeving" want Caiway blijft wel in gesprek zoals gezegd, we leggen het bijltje er niet bij neer.

Om terug te komen op de vraag over bijvoorbeeld BBC First, Eurosport2 HD etc etc. Dat heeft onze aandacht, maar niet onze prio. Dit is het eerlijkste antwoord wat ik kan geven. Zodra we extra zenders gaan toevoegen, horen jullie dit tijdig van me!

De prijs voor Comfort+ is op dit moment als actieprijs € 14,95 voor nieuwe abonnees. Voor bestaande abonnees die op dit moment € 21,30 betalen, kunnen we zeggen, houd mailbox en brievenbus goed in de gaten, meer dan dit kunnen we op dit moment even niet zeggen Smile Maar, ook hiervoor geldt, glimlachen gaan de klanten met Voip Comfort+ Wink

We hebben voor nu weer even genoeg verteld en hopen dat jullie hier wat mee kunnen.

Alvast fijne avond gewenst!

Groet,

Jan
Handtekening
Caiway Webcare Team
 
erickiel
Ik denk dat de media ook verkeerd beeld geeft (30 cent) van RTL-Z heb dit paar keer gelezen, Maar jullie maken ons wel nieuwsgierig wat ons te wachten staat

En wil de webcare wel bedanken voor hun reacties hier op dit forum stel dit wel op prijs snap ook wel dat ze niet alles kunnen delen wat er speelt maar kan niet ontkennen dat ik wel nieuwsgierig geworden ben
 
Bordewolf
Wat betreft RTLZ denk ik dat Caiway niet kan achterblijven, daar komen ze komende weken wel uit. De eisen waren voor de nog kleinere providers immers ook geen reden om RTL Z niet door te geven.

Wat betreft Eurosport 2 HD: hier vind ik persoonlijk van dat iedere Caiwayklant dat moet hebben, dus niet alleen Twente.
Andere nieuwe zenders zul je toch aan de provider moeten overlaten. Er zal een vervanger komen neem ik aan voor BBC3 en NPO Doc.
Daarnaast loopt Caiway achter waar het gaat om HD premium zenders op COAX. Maar goed dat is ook bij Caiway bekend, dus we moeten er op vertrouwen dat bepaalde zaken in the end goed gaan komen.

Geef Caiway nog even een maand of twee en dan denk ik dat we met elkaar al iets meer gaan glimlachen!
Ik ben positief en zoals eerder al iemand zei, een aantal zaken gaan niet goed, die zijn vaak genoeg al gezegd op dit forum en bij Caiway bekend. Maar in de basis heb ik stabiel internet, werkt mijn telefoon en tv en dat is ook iets waard.

En oh ja, vergeet ik bijna dat gezeur over die paar cent prijsverhoging. Bij Ziggo ging en gaat dat met € 0,50 tot € 1,= per jaar. Ik heb daar nooit problemen mee gehad, inflatiecorrectie en iets om je ook meer te leveren prima toch.
 
Eagle
Ben wel nieuwsgierig geworden naar nieuwe ontwikkelingen bij Caiway voor 2016. Hoop, dat ze nu eindelijk ook over gaan naar IMAP in plaats van die ouderwetse POP3.
 
Highway
In de laatste nieuwsbrief alleen reclame voor bestaande diensten. Ik kan me hieruit geen nieuwe ontwikkelingen herinneren. Terwijl ik heel nieuwsgierig was omdat een aantal mensen hier roepen dat er binnenkort nieuwe ontwikkelingen bekend gemaakt worden.
Handtekening
Wink
 
Caiway Webcare

Quote

Highway schreef:

In de laatste nieuwsbrief alleen reclame voor bestaande diensten. Ik kan me hieruit geen nieuwe ontwikkelingen herinneren. Terwijl ik heel nieuwsgierig was omdat een aantal mensen hier roepen dat er binnenkort nieuwe ontwikkelingen bekend gemaakt worden.


Heb geduld. Zoals ik gisteren aangaf: "Houd brievenbus en/of mailbox in de gaten".

Groet,

Jan
Handtekening
Caiway Webcare Team
 
Caiway Webcare

Quote

erickiel schreef:
En wil de webcare wel bedanken voor hun reacties hier op dit forum stel dit wel op prijs snap ook wel dat ze niet alles kunnen delen wat er speelt maar kan niet ontkennen dat ik wel nieuwsgierig geworden ben


Voor jou, maar ook voor alle andere leden van dit forum hebben we om de "spanning" nog wat op te hogen een leuke actie bedacht!
Zo wordt het wachten wat leuker op onze berichtgevingen.

Iedereen kan meedoen op Facebook! https://www.facebook.com/CaiwayNL/

We zijn benieuwd!

Groet,

Jan
Handtekening
Caiway Webcare Team
 
Highway
Caiway gaat Ziggo overnemen?
Handtekening
Wink
 
Highway
Sinds 14 februari 2015 lid van Caiway, zie mijn handtekening. Zouden ze mijn eerste verjaardag bij Caiway groots gaan vieren?

Nou ja wat het dan ook maar wezen mag, het moet niet lang meer duren, mijn vingernagels zijn al kort afgebeten van de spanning.
Handtekening
Wink
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Langdurige storing doorgifte BBC 4 op TV-kanaal 139 Storing : 1 22 mrt 2024
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
TV herkend signaal niet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 1 02 okt 2023
Advertentie