obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Ideeën over welke zender in welk pakket moet. Of welke ontbrekende zenders er nog bij moeten kommen. Dit de plek om erover te discussiëren.
 Onderwerp afdrukken
[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)
Bordewolf

Quote

Roberto schreef:

Al had je glasvezel gebruiker Emes dan nog is dat geen garantie dat er meerdere aanbieders komen. Hier op de kabel en glasvezel alleen Caiway/Cif wat de dienst uitmaakt. Je zou dan toch zeggen dat ze voor onze gebieden hun verantwoording moeten nemen en RTLZ wel doorgeven.
Wij hebben geen keuze.

Ik snap niet dat gebruiker HDR zulke opmerkingen plaatstSmile

Overigens heeft concurrent Solcon wel RTLZ.


Caiway laat met zijn Calimero-uitlatingen zien dat ze niet meekunnen met de andere (grotere??) kabelaars. In zo'n geval moet Caiway er voor gaan kiezen om het bedrijf te verkopen aan een grote aanbieder of te gaan fuseren.
Ze kunnen immers niet meer leveren wat de grotere aanbieders wel kunnen, in dat geval ben je als kabelaar ten dode opgeschreven.
 
Adios
Beste Bor, overdrijf je nu niet een beetje ?

Bij Ziggo zat RTLZ in het 6,25 euro duurdere basispakket totdat RTL vandaag contact met ze opnam. Nu opeens zit het in het ongecodeerde instappakket( blijf het belachelijk vinden, instappakket met slechts 3 HD zenders, maar voor de prijs waar andere een groot basispakket voor bieden met minstens 20 HD zenders)

Dus de intentie van Ziggo was , de klant uitknijpen.

Caiway heeft ook fratsen, maar zal denk ik echt wel binnenkort RTL Z gaan doorgeven. De druk op de zender zelf neemt ook al toe in gebieden waar deze zender niet te zien is. Ik heb er alle vertrouwen in.

De tijd dat Caiway met zenders de eerste was, is helaas al jaren voorbij.
Dat is waar.

Nu is Caiway bijna stelselmatig de laatste.

Waar ik me meer zorgen over maak, of Caiway in de nabije toekomst nog wel meer HD zenders kan doorgeven. Vandaag heeft KPN er weer twee bijgeplaatst in het basispakket. Caiway heeft laatst al een HD zender laten verdwijnen voor een andere, dus ik vrees met grote vreze.
Over een jaar biedt KPN 40 HD zenders in het basispakket en zit Caiway nog op 31.......

Er moet echt iets gebeuren vind ik.
 
Bordewolf
Wat betreft de HD zenders loopt Caiway achter, zeker wanneer we ook nog een praten over de premium zenders. Uit alles blijkt dat Caiway niet mee kan, zeker op COAX niet.

Ik maak wat RTL Z betreft bewust de keuze om te spreken over grote en kleine aanbieders zonder daar namen aan te verbinden. Het toont gewoon aan dat Caiway die jaren terug een nog veel kleinere aanbieder was en indie tijd met alles het eerste was nu opeens niet meer mee doet. Dat toont gewoon aan dat Caiway gewoon langzamerhand niet meer mee kan komen. Dan rest niet veel meer om te gaan fuseren met een ander kabelbedrijf om zo meer slagkracht te krijgen of en dat kan ook nog de tent helemaal verkopen.

Op deze manier werkt het niet en gaan klanten meer en meer morren.

Verder wil ik er op wijzen dat jou idee over Caiway met zijn fantastisch ongecodeerde basispakket een wel heel ouderwetste is. In vele huiskamers zien je decoders en CI+ modules om de aanvullende en premium pakketten te kunnen zien. Ook bij Caiway, sterker nog de huur van de smartcards is al jarenlang een unieke melkkoe van Caiway.
 
Adios
Ik ben het met je eens dat ik het belachelijk vindt om te betalen voor extra smartcards. Maar dat doet Ziggo nu ook. Alleen de oude abonnees hebben nog dat voordeel.
 
Bordewolf
Dat zal wel, dat doet er echter voor de discussie niet toe.
 
jj1987
Dat Caiway altijd de laatste is met nieuwe zenders is een feit en ronduit belachelijk. Altijd gedoe met rechten of bandbreedte. Waarom kunnen andere providers het wel? Het mooie is wel dat we nu allemaal roepen dat het belachelijk is, en mocht over 3 maanden ineens de zender toch in het aanbod komen, gaan we allen massaal weer mekkeren dat het of geen HD is, of het aanbod van de zender prut is. Of gekker nog dat de zender niet op het gewenste voorkeuze nummer zitClap En zo hebben we altijd wat... Sommige mensen zijn nooit tevreden. Het aanbod is zeker niet slecht. Veel plaatsen hebben een ongecodeerd basispakket wat oneindig gesplit kan worden. Als je kijkt dat vele gezinnen met een adsl abonnementje iptv hebben met een schamele 12 HD zenders via een haperende powerline adapter, dan hebben wij denk ik niet te klagen. Maargoed das mijn mening.
Gewijzigd door jj1987 op 08 september 2015, 01:51
 
Adios
Kabel Noord doet dit heel netjes.

Een voorbeeld voor Caiway.

http://www.totaaltv.nl/nieuws/20790/a...rtl-z.html
 
breaker
RTL is bezig om zich zelf om zeep te helpen. Toen HD net uit was vroeg RTL ook veel geld voor de doorgifte.
En nu doet RTL hetzelfde met RTLZ veel geld vragen en eisen op welke plek dit kanaal moet. Ik kan Caiway goed begrijpen dat hun nee zeggen.

En de zender voegt geen meerwaarde voor de meeste kijkers deze zender zal uitzenden tijdens kantoor uren de meeste mensen werken dan. En 'savonds gaan ze toch herhalingen uitzenden.

RTL heeft voor deze zender compleet de plank mis geslagen. Want op Nederlandse kantoren en de tweede kamer is RTLZ niet te ontvangen.

Ik denk dat RTLZ snel wordt vergeten.
 
Bordewolf
Van dit soort onderzoeken krijg ik meestal pijn in mijn buik. Er valt straks niet te controleren of de uitkomst wel klopt en toch gaan ze roepen dat uit onderzoek is gebleken dat hun klanten er niet op zaten te wachten, gewoon omdat hen dat beter uitkomt.
Wanneer je deze poll over een zender als Mezzo HD gaat doen dan denk ik (nee dat weet ik zeker) dat de uitkomst hetzelfde is, echter vergeet men dat je een zender niet altijd toevoegt voor 100% van je klantenbestand. Soms is dat slechts een minderheid.

Ik kom van een provider die op COAX steeds meer vooruitgang aan het boeken was en is. Het baart me ernstig zorgen hoe Caiway op dit moment met het COAX product omgaat als het gaat om het doorgeven van de noodzakelijke HD-zenders (premium zenders, RTLZ maar ook andere HD zenders) in vergelijking tot andere providers. Bovendien blijven de internetsnelheden achter bij andere providers terwijl er in enkele gebieden een snelheidverhoging makkelijk kan worden doorgevoerd (Cogasgebied).

Ziggo heeft een uitermate goed netwerk achtergelaten, geschikt om gemakkelijk nog 30 extra HD zenders toe te voegen en dan nog is er geen bandbreedte-probleem.
 
Highway
RTLZzzzzz Slapend
Handtekening
Wink
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '[Update]RTLZ vanaf 26-4-16 op kanaal 69 (RTL Z definitief niet bij Caiway)', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Langdurige storing doorgifte BBC 4 op TV-kanaal 139 Storing : 1 22 mrt 2024
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
TV herkend signaal niet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 1 02 okt 2023
Advertentie