obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van CaiWay/Delta" posten.
 Onderwerp afdrukken
Caiway maak zich belachelijk met G75 abo
Migow

Quote

Bakstenen schreef:

Quote

Migow schreef:

Dit houdt echt wel stand Bordewolf geloof mij nu maar
En dat vergelijk met die bakker: NIEUWE klanten kunnen ook naar een andere BAKKER stappen en zijn niet verplicht om caiway te nemen dus wat is nu het probleem. Owja die andere bakkers zijn niet goedkoper maar zelfs duurder!!

Is geen vergelijking omdat waar je het brood koopt niets uit maakt behalve de prijs,ik zit met mijn email adres vast als ik geweten had dat Caiway steeds veranderd had ik wel een website aangemaakt dan kan ik steeds veranderen.

Je zit vast omdat je je emailadres hebt bij caiway??? Sorry maar das geen argument. Zet dan nu alles over naar gmail of outlook en je kan overstappen!!
 
griffioen66
[quote]H D R schreef:

Ik zou het ook schandalig vinden als mijn buurman twee bruin volkoren broden koopt bij de warme bakker "Naaldwijks genot" voor twee euro en ik bij dezelfde bakker voor hetzelfde geld, slechts één brood krijg !

Geen bakker die dit flikt, maar Caiway wel !!

CAIWAY BAKT ZE WEER ERG BRUIN ....[/quote


Je mag dit schandalig vinden maar wil even aangeven dat dit overal gebeurt.
Ik zit in een huurhuis maar betaal meer voor het zelfde omdat ik toevallig meer verdien dan de buren lees (wel werk)

Je moet voor jezelf de beste keuze maken en accepteren dat soms zo is anders gewoon naar andere party gaan.

Ik ben tevreden met caiway 500g goede tv en coax werkt ook goed Smile
 
Bakstenen

Quote

Migow schreef:

Quote

Bakstenen schreef:

Quote

Migow schreef:

Dit houdt echt wel stand Bordewolf geloof mij nu maar
En dat vergelijk met die bakker: NIEUWE klanten kunnen ook naar een andere BAKKER stappen en zijn niet verplicht om caiway te nemen dus wat is nu het probleem. Owja die andere bakkers zijn niet goedkoper maar zelfs duurder!!

Is geen vergelijking omdat waar je het brood koopt niets uit maakt behalve de prijs,ik zit met mijn email adres vast als ik geweten had dat Caiway steeds veranderd had ik wel een website aangemaakt dan kan ik steeds veranderen.

Je zit vast omdat je je emailadres hebt bij caiway??? Sorry maar das geen argument. Zet dan nu alles over naar gmail of outlook en je kan overstappen!!

Ik heb een eigen zaak en ik weet bij benadering niet wie mijn email adres heeft zoals belastingen enz,ik vind het wel erg dat het duurder wordt maar kan ik begrijpen behalve veel zelfstandigen die hun prijzen niet verhogen maar het ergens anders in vinden ,maar onder het mom van "u krijgt download snelheid meer"en daarom de keuze gewoon betalen of opzouten dat stoort mij.
En of ergens anders iets goedkoper is dan bij Caiway hoor je mij niet zeggen er is altijd wel iemand goedkoper.
 
Highway
Bij mij kan je voor 150 Euro per jaar een email adres en website erbij regelen.
Er zijn vast wel goedkopere oplossingen. Gmail is zelfs gratis, maar dan heb je geen adres zoals b.v. piet@bakstenen.nl
Handtekening
Wink
 
Cees
Blijf het wel een beetje scheef vinden hoor. Ik ben er gelukkig op tijd bij geweest om G100 te nemen. Als ik het een paar maanden later had gedaan had ik nu voor het zelfde geld G75 gehad. Maar mij hoor je verder niet klagen hoor.

[quote]jj1987 schreef:

Toch een prima prijsje? 75 mb, basis abbo tv via coax en ook nog eens telefonie voor 43 euro?
Hier in Ambacht (Volgerlanden gedeelte) met Reggefiber netwerk betaal ik voor 50 mb glas met telefonie voor 45 euro van XS4ALL. En omdat ik geen iptv wil afnemen omdat ik de kwaliteit ruk vind betaal ik caiway (coax) basis met plus abbonement 30,75.
Dus zo gek is dat G75 abbonementje niet. Wat niet wegneemt is dat het vreemd is dat nieuwe klanten dus hetzelfde betalen voor een lagere snelheid. Maarja het is en blijft een spelletje. En dat is bij elke provider. Dat is niks nieuws. Wat ik wel belachelijk blijf vinden is de 2 euro die je extra betalen moet voor een extra smartcard. Maargoed das andere koek.
 
breaker
En wil je van G250 downgrade dan heb alleen de keuze voor G75 en niet voor G150.
Het geldt dus niet voor nieuwe maar ook voor bestaande die willen downgrade naar een goedkope abonnement.

Het gaat mij niet hoeveel Caiway voor vraagt maar om de manier hoe hun met klanten omgaan. Caiway snapt niet dat je beter kan investeren in bestaande en nieuwe klanten dan helemaal niks doen. Als de klanten weg lopen kost het meer geld.
 
2fast4u
ik vind jammer dat caiway geen alleen Internet+tel of Alleen internet als aanbieding heeft je moet gewoon alles in een hebben of niks..

en ik vind dat gewoon 3 keuzes komen voor

Alles-in-1 Glas G250
Alles-in-1 Glas G500
Alles-in-1 Glas G1000

en Opties te kunnen kiezen zonder tel of tv!

Internet+tel T250
Internet+tel T500
Internet+tel T1000

en nog

Internet I250
Internet I500
Internet I1000

en dan met geode prijzen :> voorbeeld Internet only I250 voor 35 euro + tel (+10) erbij 45 euro!
 
popmart1970
Ik ben een oude klant van caiway.....maar als ik overstap van coax naar glas krijg ook ik maar 75mb....terwijl anderen die eerst 100mb gekozen hebben ONGEVRAAGD ineens 150mb kregen voor dezelfde prijs!

Niet iedereen kan ivm aanpassingen aan de huurwoning gelijk overstappen van coax naar glasvezel! En dan een pakket halveren....sorry maar dat is echt niet meer van deze tijd!!!SadSad
Handtekening
Caiway....Iets moeten slikken is niet erg......behalve als het door je strot geduwd wordt!! Thumbs Up
 
Bordewolf

Quote

Roberto schreef:

Caiway is geen liefdadigheidsinstelling. Het is een commercieel bedrijf die 1 doel heeft en dat is winst. Ze zullen wel een reden hebben gehad voor pakket G75. Diverse opties al langs gekomen. Nu is er concurrentie in veel gebieden eisen jullie nog van Caiway dat het sociaal moet denken. Dat doen ze niet zie bv Android multiscreen. Kost ze weer iets extra en hebben zo iets van komt wel een keer, uitstellen van onvoorziende kosten. Ja ik zou zeggen stap over als je het beter kan krijgen.

Het is alleen erg voor mijn woonplaats en van het verlaten Whistldorpje Krimpen. Wij hebben geen keuze in providers en als nieuwe klant heb je weinig te kiezen. Kijk eens bij de concurrent zou ik zeggen.

Overigens waarom alleen zeuren over Caiway en niet over Fiber of Solcon. Allemaal gelijkwaardig nu. Mensen wilde concurrentie en die hebben jullie nu.


Nee wij eisen gelijkwaardigheid. Dus niet de ene klant hetzelfde laten betalen voor de helft aan internetsnelheid tov oude klanten.

Wanneer Caiway zo graag dat 75Mbit pakket wel so be it. Kan commercieel aantrekkelijk zijn. Verhoog in dat geval dan in ieder geval de prijs van het G150 abonnement en handhaaf dat pakket voor een ieder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu is er een ongelijkwaardigheid in geslopen die aan nieuwe, maar ook oude klanten niet uit te leggen valt. De buurman betaald straks hetzelfde maar krijgt wel 150 MBit.... Dit kan echt niet niet!!!!!!!!!!!
 
Migow
Wij EISEN??? Ga dat bij caiway eisen!!! En verhogen de prijs voor een ieder??? Praat voor jezelf!!! En nieuwe klanten zitten niet aan caiway vast!!! Er is keus dus wat wil je nu precies?? Caiway heeft deze 3 pakketen en thats it. Dan kan je hier wel blijven herhalen dat het een schande is maar denk je echt dat ze het terugdraaien??? Jammer maar deze 3 pakketten zijn het en anders fiber/solcon nemen. Betaal je veeeel meer!!
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Caiway maak zich belachelijk met G75 abo', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
Werkzaamheden Caiway veroorzaakt storing met dubbel NAT probleem Werkzaamheden : 17 24 aug 2023
Kijken zonder kastje bij Caiway en Delta Interactieve TV, Pay Per Event : 18 08 jul 2023
Advertentie