obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Alle vragen m.b.t. de instellingen van de Hardware kun je hier stellen.
 Onderwerp afdrukken
Problemen Cisco 8485DVB
gramsbergerapen
Heb over de problemen met de CISCO ontvangers telefonisch contact gehad met een juriste zij kon mij vertellen dat als ik kan bewijzen dat mijn ontvanger niet defect is (rapport laten maken door een electronica winkel en handtekening dat er geen defect is)dan moet CAIWAY zijn belofte dat alle digitale tv apparatuur blijft werken nakomen dus kosteloos een oplossing zoeken.
 
jj1987
Dat moeten ze ook. Alleen krijg t maar eens voor elkaar!
 
gramsbergerapen
Aan jj 1987Een rechtbijstandsverzekering inschakelen als je deze hebt.
 
jj1987
Dat zou een optie kunnen zijn ja!
 
DaffyDuck
Ik kan voor de volle 100% bewijzen dat mijn ontvanger niet defect is, niet voor of na de overstap. Ik kan er de TV standaard gewoon op bekijken, en ook alle andere functie's doen het normaal.
Behalve de gecodeerde kanalen die blijven zwart en dan werkt de decoder niet meer goed en kan ik er weinig mee. Opvallend is, er komt geen enkele foutmelding in beeld en de gecodeerde zenders staan gewoon in de minigids en EPG lijst. Dus de kaartlezer is ook niet defect.

Maar wie kun je er verantwoordelijk voor houden dan, Caiway zegt hier geen partij in te zijn want een dergelijke Upgrade kan alleen maar door Cisco worden uitgevoerd.
 
Boeskool1401
Naar mijn mening hebben we met zijn allen munitie genoeg om Caiway dit probleem op korte termijn op te laten lossen, links om of rechtsom zonder dat er iemand kosten hoeft te maken. Denk dat mening programma (kassa) hier graag aandacht aan wil besteden en desnoods sturen ze de belbus. Naar mijn mening: alle klachten verzamelen en dan actie.
 
gramsbergerapen
Beste DaffyDuck

je kunt Caiway schriftelijk aansprakelijk stelen voor het niet nakomen van hun belofte dat alle digitale tv apparatuur blijft werken en dat ze dit kosteloos moeten oplossen (alleen schriftelijk bewijs dat je ontvanger niet kapot is nodig en handtekening,omdat Caiway gaat zegen dat je ontvanger kapot is)Veel succes en laat even weten hoe het afloopt.
 
gramsbergerapen
Nu ook probleem met in programmeren opname als om 19.00 uur automatische opname moet starten begint de opname pas om 20.00 uur hebben hier meer gebruikers problemen mee.Is dit zomertijd wintertijd probleem nu nog erger dan bij ZIGGO.Laat een CAIWAY MEDEWERKER is reageren of blijft CAIWAY in zijn WINTERSLAAP.
 
Caiway Webcare

Quote

gramsbergerapen schreef:

Nu ook probleem met in programmeren opname als om 19.00 uur automatische opname moet starten begint de opname pas om 20.00 uur hebben hier meer gebruikers problemen mee.Is dit zomertijd wintertijd probleem nu nog erger dan bij ZIGGO.Laat een CAIWAY MEDEWERKER is reageren of blijft CAIWAY in zijn WINTERSLAAP.


Beste gramsbergerapen,

We hebben meerdere meldingen ontvangen en er is een onderzoek gaande. Graag koppel ik je hieraan. We ontvangen graag je adresgegevens via een PB.

Met vriendelijke groet,

Harma
Handtekening
Caiway Webcare Team
 
Aponieuw
7 april Problemen Cisco 8485DVB HD PVR lijken opgelost?
Mijn HD ontvanger en DVD-recorder heeft een periode achter de rug waarin hij regelmatig opnieuw z'n firmware installeerde.
Dat was op 'n gegeven moment stabiel, maar daarna nam hij alleen geluid op en geen beeld.
Ik heb vanavond opnieuw de firmware geladen en nu lijkt hij het goed te doen, inclusief opnemen met beeld en geluid.

Fingers crossed.

Succes aan alle Cisco- gebruikers.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Problemen Cisco 8485DVB', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Nokia modem en WiFi problemen [opgelost] CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 1 12 mrt 2023
Problemen met website, router port 443 Hardware instellingen : 4 11 feb 2023
Caiway Glasvezel - FiFa (FUT) en Gaming ervaringen Vs problemen Storing : 1 14 jun 2020
Wachtwoord problemen op Imac Instellingen software : 1 29 feb 2020
Problemen met doorspoelen Entone Decoders van CaiWay/Delta voor digitale radio en tv. : 3 24 dec 2019
Advertentie