obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Caiway Glasvezel vragen en vergelijk
Highway

Quote

Migow schreef:

Alleen bij jullie heb je wel nog te maken met tv signaal van Ziggo. Dus caiway kan NU nog geen aanvullende pakketten leveren, want tv signaal loopt nog tot datum wat bij iedereen verschillend is ergens tussen januari en maart/april?
Wellicht is dat het probleem nu


Toch wel iets dat de ks moet weten om de (potentiële) klant te informeren.
Handtekening
Wink
 
Migow
normaal als je dus G200 neemt dan kun je daar extra pakketten bij bestellen. Die extra pakketten worden dan ook autom. doorgegeven via de coax. (met smartcard) Maar dat kan pas ales ziggo helemaal van de coax verdwenen is, want dan verstuurd caiway zelf de streams door en nu nog niet. Maar laten ze dat dan goed vertellen Smile Het is mogelijk maar vanaf de datum dat ziggo het licht heeft uitgedaan Smile
 
Highway
Bij mij eindigen alle ziggo diensten op 25 februari, als ik aansluitend op caiway overstap zou dat geen problemen opleveren.

Eventueel een maandje geklooi, waarbij extra zenderpakketten nog niet geleverd kunnen worden, is acceptabel.
Handtekening
Wink
 
Migow
Ik heb ervaring bij aanvraag extra pakketten dat het binnen 30 minuten geregeld kan zijn Smile ja via webcare op twitter. Normaal vraag je dat aan via mijn caiway en daar kun je aanvinken welke extra zaken je wilt hebben. Meestal is het dan binnen een week geregeld. Kwestie van administratie handeling en vrijgeven. Alleen moet je ook nog smartcards krijgen van caiway. Maar moet gewoon lukken. ik zou zeggen bestel wat eerder en die paar weken kom je dan ook wel overheen Smile
 
Highway
Op dit moment heb ik geen extra zenderpakket maar ik wil gewoon niet in mijn mogelijkheden beknot worden met het oog op de toekomst.

Voordat ik iets doe wil ik alles duidelijk hebben. Caiway blinkt echter uit in onduidelijkheden en zijn niet consequent in hun beschrijvingen.

Wat de ene keer gratis is, staat op een andere pagina met toevoeging in bruikleen. Te leen dus, als het niet gratis is dan huur je het. Maar ja als mensen het woordje gratis lezen dan kunnen ze vaak niet meer rationeel denken. Dit soort marketing technieken stuiten me zeer tegen de borst.
Handtekening
Wink
 
Bordewolf
Ik zou geen glasvezel bestellen. Het is nu opeens als een duveltje uit een doosje bekend geworden dat Caiway bij glasvezel toch huur gaat heffen over de smartcards, die bij Ziggo gratis waren.

Voor de afname van een premium pakket betaal je dus met 3 extra smartcard gewoon € 6,= meer. Schande! Dit kan niet. Dit is gewoon ordinair stelen van de klanten die gedwongen zijn om Caiway via COAX te houden om op meerdere tv's de extra paketten te bekijken. Was Ziggo gebleven dat waren de smartcard ook bij glasvezel gratis gebleven.
 
Bordewolf
A) ik wil geen entone
Cool Ik heb drie tv's dus drie smartcards nodig. Dus 4 euro extra voor mijn extra paketten die toch al duur zijn! Dat gaat deze jongen niet doen!
 
Adios
Ik snap die verademing niet zo, het beeld op de coaxkabel is net zo mooi hoor.
 
Highway

Quote

Roberto schreef:
ps er komen nieuwe pakketten aan voor glasvezel per 1 april, mei. Misschien daar eerst op wachten???


Tja dat kan een verbetering of een verslechtering inhouden. Weet je meer?
Handtekening
Wink
 
Adios
Weer nieuwe pakketten? Deze G100/200/400 zijn er pas een jaar!

Krijgen we dan 4K via de glasvezel?
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Caiway Glasvezel vragen en vergelijk', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
Werkzaamheden Caiway veroorzaakt storing met dubbel NAT probleem Werkzaamheden : 17 24 aug 2023
Kijken zonder kastje bij Caiway en Delta Interactieve TV, Pay Per Event : 18 08 jul 2023
Advertentie