obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Signaal valt regelmatig weg Schiedam
Com
''Waarom zou het nu ineens wel kunnen?
Ik heb vorige week nog contact gehad met de helpdesk en kreeg toen te horen dat het absoluut niet aan de Caiway ligt maar aan de bekabeling in huis.
Typisch dat ik hier de één na de andere klacht over het zelfde probleem lees.''

Dat is nou precies waar ik me ook aan irriteer. Na eens flink gepost te hebben op dit forum, veranderdt de houding ineens. Maar dan nog (met alle respect) wordt er contact met mij gezocht door een caiwaymedewerker die weliswaar vriendelijk en behulpzaam is maar, niet de kennis heeft om mijn technische vragen te beantwoorden. Ik heb ooit als call agent ook een training gesprekstechniek gehad maar, dat wil niet zeggen dat je daarmee achter de telefoon vd technische helpdesk kan gaan zitten. In dit soort gevallen gewoon vervelend tot zeer storend.

Vanmiddag is er een monteur langs geweest. De beste man Smile heeft in het verdeelkastje vd straat de aansluitpunten vd versterker (?) vervangen (als ik het goed zeg). Volgens hem waren deze nodig aan vervanging toe en zou dit wel degelijk de oorzaak van ons probleem kunnen zijn. Hij kon mij, begrijpelijk, geen 100% garantie geven maar, heeft mij duidelijk gezegd dat verder alles in orde was en ook geen opties meer over had. Bij ons binnen alles prima, niks mee. Nu wordt de gehele straat nog 5 dagen in de meting gezet.

Ik ben benieuwd of hiermee het probleem is opgelost, klinkt aannemelijk.

Zonder daar op vooruit te lopen, zoals ik zelf al dacht en dat ook eigenlijk uit te sluiten was, ligt het dus NIET aan ons. Wordt het probleem dus NIET veroorzaakt door eigen bekabeling oid...

Nogmaals, in onze buurt ken ik verder niemand die dezelfde problemen met Caiway heeft. Behalve het wegvallen vh signaal gewoon een prima (kabel)verbinding, prima down/up. Mocht er toch iemand zijn die hier ook last van heeft, misschien heb je hier wat aan !

Ik laat nog weten of hiermee het probleem is opgelost.
 
Com
Nadat een monteur in de verdeelkast van de straat de aansluitpunten van de versterkers heeft vervangen, hebben we merkbaar minder last van wegvallend signaal en blokkerig beeld. Nog steeds komt het af en toe voor maar, veel minder en dat is iig positief.

Wel vreemd dat volgens de monteur die aansluitpunten al lang vervangen hadden moeten worden. In andere omliggende wijken heeft dat nl. al wel plaats gevonden. We lopen hier dus niet alleen acher wat betreft mogelijkheden (glasvezel pas actief eind 2014/begin 2015) maar, blijkbaar ook in het onderhoud.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Signaal valt regelmatig weg Schiedam', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Beeld kamia 7x valt 2 seconden weg Hardware instellingen : 3 17 feb 2020
Verbinding valt regelmatig weg CaiWay Glasvezel telefonie problemen : 1 31 aug 2019
geen tv signaal Rhoon Storing : 2 02 jun 2019
Geen radio en tv signaal Storing : 1 19 jan 2019
Internet valt telkens weg DLink router Algemeen : 1 25 aug 2016