obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel de Kwakel
JJelle
Ik woon in uithoorn en heb het pakket vorige week besteld en gister alles binnen gekregen. Vandaag heb ik alles aangesloten (nog even de gasten van allserve in aalsmeer een stopcontactje laten zetten) nu afwachten tot ik het kan activeren... Zoiets duurt 10 werkdagen ofzo? Waarom zo lang? Kan niet wachten tot ik kan genieten van de snelheid!
 
markmart
Kijk dat bedoel ik nou, mensen uitnodigen om zo vroeg mogelijk te bestellen en die als laatste de spullen leveren, en mensen die als laatst bestellen krijgen eerst hun spullen, snap niet helemaal de werkwijze.
Heb je eerst een bevestiging ontvangen van Caiway met een track en trace nummer of stond ineens de postbode voor je deur met de spullen?
 
JJelle
Ik had eergister even gebeld en toen zeiden ze me dat het pakket al onderweg was. Maar anders zou het ineens op de stoep staan. Kreeg maandag wel een brief met dat het pakket eraan zou komen binnen 10 werkdagen maar het was er dus veel sneller..
 
markmart
De enigste verklaring zou kunnen zijn dat ze het per postcode uitleveren, dus jij heb mazzel met je 1421, ik heb 1423, dus zal misschien dan nog even duren.
 
willempie
daar zakt je broek vanaf mij werd vandaag verteld dat alles in volgorde van binnenkomst wordt afgehandeld - niet dus ….
 
willempie
Mijn persoonlijke omgeving binnen de caiway portal staat inmiddels op grijs met als enige mogelijkheid abonnement opzeggen - zou er dan iets in beweging komen ?
 
markmart
Bij mij is er nog niks veranderd, ik wacht af en anders ga ik over een paar dagen bellen.
 
willempie
Misschien is het niets, maar ik hou je op de hoogte van iedere verandering die ik waarneem :-)
 
markmart
Even een belletje gedaan, ze zijn inderdaad aan het uitleveren, de volgorde hierin is een beetje onnavolgbaar, ook na mijn vraag hierover, maar ik denk dat ik begin volgende week aan de beurt ben, wat eerder is, is mooi mee genomen.
Ik heb het gesprek maar vriendelijk gehouden, maar ben nog steeds verbaasd over de communicatie, eerst zeggen juli, dan half juni, en vervolgens uitleveren zoals het er nu naar uitziet toch gewoon in juli.
Het zal wel door de grote vraag komen Wink
 
willempie
misschien is het systeem dat er geen systeem inzit Shock ik ben toch wel benieuwd of het grijs worden van de settings het teken is dat er iets aanstaande is. Kijk daar iedere dag even naar …. en grijs is dus echt grijs kan ook de bel historie niet meer opvragen - de melding is dan - No voice customer
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel de Kwakel', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
DVB-C via Caiway glasvezel? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 4 10 nov 2021
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 11 24 sep 2021
instabiel glasvezel modem sinds medio Januari 2021 CaiWay/Delta Glasvezel internet verbindings problemen : 4 06 mrt 2021
Advertentie