obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel de Kwakel
Dave
Mijn frustratie zit hem vooral in het feit dat ze je gewoon proberen te belazeren. Toen ik mijn glasvezel pakket bestelde was dit 150/150MB internetsnelheid, en interactieve tv standaard kosteloos erbij, dat alles voor €50,- per maand waarvan de eerste drie maanden €40,-.

Nu wordt ik gebeld met netjes de melding dat ik ook kan kiezen voor het nieuwe abonnement. Voordelen/verschillen daarvan zoals ze me uitlegt:
Oude abonnement: 150/150MB en een normale HD ontvanger voor €50 per maand
Nieuwe abonnement: 200/200MB, geen eenmalige administratiekosten van €20 en twee maanden €20 euro korting, enige nadeel is dat het abonnement nu €52,50 per maand kost.

Dat ik met het bestelde (oude) abonnement een interactieve tv ontvanger krijg en drie maanden €10 korting wordt simpelweg even vergeten.
Wanneer ik daarop wijs wordt het gesprek direct minder vriendelijk en in eerste instantie alles ontkend. Later wordt aangegeven dat het toch wel klopt maar om gebruik te kunnen maken van het interactieve kastje moet ik wel het interactieve pakket van €5 per maand bijbestellen. Want zonder pakket werkt het niet. Het was eigenlijk ook onmogelijk dat ik dit erbij heb kunnen bestellen want in oktober 2013 bestond er nog geen interactieve televisie.......
Ik heb haar gewezen op de voorwaarden en dat dit pakket nog niet bestond maar interactieve televisie er gewoon standaard bij zat.
Ook toen werd er nog moeilijk gedaan dat het niet kon. Na overleg met een collega bleek uiteindelijk dat het waarschijnlijk wel gewoon zou werken met het abonnement, dat ik de spullen opgestuurd krijg maar dat ik wel even goed moet kijken of de factuur is zoals ik hem verwacht.

Ik heb nog nooit zo'n onvriendelijk en agressief gesprek gehad de afgelopen jaren.

En voor de duidelijkheid hier een cached pagina van vorig jaar van het abonnement hoe het toen verkocht werd (laden duurt even):
http://web.archive.org/web/20130904194505/https://www.caiway.nl/site/nl/pakketten
Gewijzigd door Dave op 13 juni 2014, 13:24
 
markmart
Ja als het zo is gegaan zoals je zegt dan is dat niet fraai te noemen inderdaad, blijkbaar staat er nogal wat druk achter dat de mensen toch maar overgehaald worden om te kiezen voor het nieuwe pakket, maar uiteindelijk hebben ze dat zelf dan niet handig opgepakt.
 
markmart
De status is vanaf vandaag, althans voor mijn postcode 1423 veranderd in is nu beschikbaar, echter helaas nog niks mogen vernemen van Caiway wanneer ik de modem kan verwachten.
 
Bakstenen

Quote

markmart schreef:

De status is vanaf vandaag, althans voor mijn postcode 1423 veranderd in is nu beschikbaar, echter helaas nog niks mogen vernemen van Caiway wanneer ik de modem kan verwachten.

Ik woon in Monster en toen 6 maanden ervoor aangemeld anders konden ze niet garanderen dat je op tijd je modem ontving, na een tijd gebeld, "sorry heeft u geen mail gehad"en kan je weer opnieuw beginnen,ik zou effe bellen
 
markmart
Ze hebben mij vorige week zelf gebeld en vertelde dat het nog 2 a 3 weken kan duren, maar aangezien ik vorige week 2 gebeld ben om het zelfde weet ik ook dat niet alles vlekkeloos gaat.
 
willempie
zojuist gebeld, aardige dame maar er was nog niets met de bestelling gedaan en ook al geeft de website aan dat de glasvezel als beschikbare dienst is kan het zo maar zijn dat het nog klaar is ???? Ik snap er niets we wachten al maanden en er wordt nog steeds vaag gedaan over wanneer een bestelling verwerkt dan wel opgeleverd gaat worden. Misschien gevalletje onderbemand/vrouwt …. Ik ga er bijna van huilen. Hoe moeilijk kan dit zijn
 
markmart
Misschien hadden ze beter de status op juli kunnen houden ipv groots aankondigingen dat de levering begint half juni , nu maken ze iemand blij met een dooie mus.
 
willempie
idd maar dit is caiway ten voeten uit, eigenlijk hoeven we ons nergens om te verbazen.
 
markmart
Jij hebt antwoord gekregen via Twitter en ik en beide zijn we nog niet veel wijzer geworden, blijkbaar is het voor hun erg lastig om iets concreets te zeggen, laten we het maar afwachten, mijn gevoel (hoop) zegt dat aankomende week ergens wel eens zover kan zijn, we moeten gewoon geduld hebben.
 
willempie
Klopt, we wachten weer af, ik meld het als er iets binnen is. Zal wel Juli worden. De volgende vraag is dan wanneer ze dan eindelijk ipv6 gaan ondersteunen ….
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel de Kwakel', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
DVB-C via Caiway glasvezel? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 4 10 nov 2021
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 11 24 sep 2021
instabiel glasvezel modem sinds medio Januari 2021 CaiWay/Delta Glasvezel internet verbindings problemen : 4 06 mrt 2021
Advertentie