obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel de Kwakel
markmart
Moet als het goed is straks binnenkomen, heb alleen de pech dat we een afspraak hebben staan, maar ik schakel de buren even in voor ontvangst van de modem en dan hoop ik hem na de afspraak aan te kunnen sluiten, dus ben in volle verwachting nu. Smile
 
willempie
ben benieuwd !
 
markmart
Nou het werkt hier, je moet er even opwachten maar dan heb je ook wat Smile met speedtest.net is met dit soort snelheden niet goed te testen, wel met Caiway speedtest.
Helaas is er toch wat fout gegaan in de communicatie, ik kreeg er namelijk een Entone bij geleverd die ik niet besteld had, moet er nog even over nadenken of ik hem misschien toch hou of terug ga sturen, maar tot zover in ieder dik tevreden nu nog even de router er tussen zetten, en de telefoon aansluiten.
markmart voegde bij, bestand:

Registreer en/of log in voor toegang tot deze bijlage.
 
Migow
Ziet er goed uit. Had niks anders verwacht. Als het geactiveerd is dan haal je echt de snelheid van je pakket en zelfs hoger Grin hoop dat de router de snelheid aankan. Maar gaat wel lukken.
Succes en veel plezier van je aansluiting
 
markmart
Inmiddels getest met mijn router en haal dezelfde snelheden, dus alles perfect hier.Cheer
 
Migow
Top!!!!!!
 
willempie
mooi, misschien ga ik ook nog updaten naar 400 Mb/s is tenslotte maar 10 euro duurder ….
 
markmart
Ik zit alleen nog te denken wat ik met die Entone moet, ik had daar niet om gevraagd en lees dat er veel problemen mee zijn (heb overigens de 515), aan de andere kant misschien is het wel handig voor die 5 euro per maand, morgen eerst maar even bellen waar het fout is gegaan, voor de rest dik tevreden, activeren ging heel makkelijk, telefoon werkt ook direct.
Verschillende testen inmiddels gedaan, en allemaal even goed, via Wifi blijft het uiteraard achter, maar daar had ik mijn netwerk al op aangepast zodat ik zoveel mogelijk bekabeld doe, of even een kabel kan uitleggen als ik achter mijn laptop zit.
Blijft jammer dat de uitlevering erg vertraagd is maar als de snelheden zo blijven dan ben ik dat ook zo weer vergeten, zo werkt dat meestal bij dat soort zaken toch.
 
Migow
ik heb dan wel glas plus 150/150 en daar kreeg ik nog gratis interactieve tv bij dus met HD en betaal daar niets voor, maar ik kijk zelden via de entone. Opnemen doe ik zowiezo niet en uitzending gemist kijk ik wel via smart tv. Maar wel een leuke backup mocht de coax eens storing geven Smile
 
willempie
Ik denk dat er niet zoveel belangstelling is voor de entone en dat ze het daarom nu apart aanbieden. Het is de meeste mensen toch echt om het Internet te doen. TV over coax werkt perfect en door het hele huis beschikbaar, daar hoor je mij niet ober klagen.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel de Kwakel', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
DVB-C via Caiway glasvezel? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 4 10 nov 2021
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 11 24 sep 2021
instabiel glasvezel modem sinds medio Januari 2021 CaiWay/Delta Glasvezel internet verbindings problemen : 4 06 mrt 2021
Advertentie