obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel de Kwakel
markmart
Ik kan met mijn Asus ook overal vandaan op mijn netwerk komen, natuurlijk soms wel poorten open zetten, en ik wil ook via VPN dingen gaan doen om zo gebruik te maken van de hoge upload.
Heb trouwens via Twitter even een privébericht gestuurd naar Webcare met de vraag om een Track en trace.
 
Migow
jammer dat je dan morgenochtend pas bericht krijgt van webcare, want die zijn allemaal al naar huis. Ik zou toen ook een trach en trace krijgen maar die moet ik nog krijgen haha Maar morgen heb jij je pakket Let maar op!!
 
markmart
Ik reken er eerlijk gezegd wel op, vandaag was eigenlijk ook te vroeg, maar goed je mag soms ook wel eens geluk hebben, maar dat heb ik nu dus even niet, ben nog wel steeds teleurgesteld over de volgorde van uitlevering, ik las op Twitter dat iemand anders ook al klaagde, gelukkig heeft Webcare het voor mij goed opgepakt.
 
Migow
Ze mogen van mij webcare uitbreiden en de rest opdoeken. Ik heb altijd zeer snel antwoord en oplossing via webcare. Bel je dan wordt je van kastje naar muur gestuurd en mail je dan krijg je als een speer een bevestiging en een tevredenheidsonderoek maar daarna weken stil haha En als je pakket binnenkomt morgen of zaterdag hoop ik wel dat het activeren lukt!
 
markmart
Ha ja dat is ook nog een vraag, maar zover kijk ik maar even gemakshalve niet vooruit, ik ga het wel beleven, bedankt voor je medeleven Wink
 
willempie

Quote

Ze mogen van mij webcare uitbreiden en de rest opdoeken


Mee eens, ik had van de week in eerste instantie 1200 gebeld, maar die lui daar kijken echt niet verder dan hun neus lang is. Nee meneer in de brief staat 5 dagen, maw we kijken niet verder - want de 5 werkdagen zijn nog niet voorbij - even een mailtje naar webcare en die pakken het gewoon op en zoeken het voor je uit en geven een antwoordt waar je wat aan hebt.
 
markmart
Nou 1 ding is duidelijk vandaag ga ik de modem nog niet ontvangen, hij is nog niet verzonden, en op dit moment van schrijven is ook onduidelijk of dat vandaag nog gaat gebeuren.
Ik heb het track en trace nummer ontvangen dus kan het nu volgen.
Ik kan alleen maar hopen dat het vandaag wel gaat gebeuren want anders wordt het pas op zijn vroegst dinsdag dat ik hem ga ontvangen denk ik.
Jullie zullen begrijpen dat ik niet blij ben, wel mensen vroeg laten inschrijven maar dan vervolgens geen voorrang aan geven, voor de rest hou ik mij mond maar.
Gelukkig dat Webcare nog behulpzaam is.
Inmiddels wel zojuist de bevestigingsbrief ontvangen.
Gewijzigd door markmart op 27 juni 2014, 11:49
 
willempie
balen joh ...
 
Bakstenen
Als je een track en trace heb is het verzonden,en meest bezorgd Postnl ook op zaterdag ,ben je lekker in het weekend van de straat
 
markmart
Ja maar op dit moment is er nog geen groen zichtbaar dat betekend dat ze er nog niet mee bezig zijn, op het moment dat het groen wordt dan weet je dat je het de eerst volgende bezorgdag gaat ontvangen, nu dus nog onzeker of morgen gaat lukken.
Komt ook nog eens bij, maar dit is gewoon vette pech, dat de bezorger bij ons altijd op het eind van de dag komt. Sad
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel de Kwakel', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
DVB-C via Caiway glasvezel? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 4 10 nov 2021
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 11 24 sep 2021
instabiel glasvezel modem sinds medio Januari 2021 CaiWay/Delta Glasvezel internet verbindings problemen : 4 06 mrt 2021
Advertentie