obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Klacht over CaiWay/Delta? Post hier je CaiWay/Delta klacht over b.v. een storing met internet, telefonie, televisie of je modem. Grof taalgebruik is echter niet toegestaan!
 Onderwerp afdrukken
NEGATIEVE RECLAME CAIWAY IN VOETBAL INTERNATIONAL
Adios
De klantenservice van Caiway heeft publieke negatieve reclame in het RTL 7-voetbaldiscussieprogramma Voetbal International gekregen. Caiway is juist bezig met het verbeteren van de klantenservice.

In Voetbal International uitte Johan Derksen harde kritiek op Caiway vanwege problemen die hij in zijn woonplaats Oudewater met de tv-diensten van dit bedrijf ondervindt. Derksen kan volgens eigen zeggen al weken lang niet naar betaalzenders FOX Sports en Sport1 kijken. Ook andere tv-zenders zijn in de twee woonhuizen van Derksen niet te bekijken. Alleen naar Nederlandse zenders kan gekeken worden. Derksen heeft hiervoor herhaaldelijk contact met de klantenservice van Caiway opgenomen maar tot een oplossing is het niet gekomen.

DERKSEN NAAR KPN


In Oudewater biedt Caiway tv-diensten aan via het REKAM-kabelnetwerk. Caiway heeft op 1 mei wijzigingen in het zenderaanbod doorgevoerd die mogelijk tot de problemen in de woonhuizen van Johan Derksen hebben geleid. Derksen is niet de enige inwoner van Oudewater die problemen met de tv-diensten van Caiway heeft. Ook FOX Sports-verslaggever Koert Westerman liet zich de afgelopen weken via sociale media negatief over Caiway uit. Het sturen van een monteur naar Derksen heeft voor Caiway geen zin meer. Derksen verkondigde in het voetbalprogramma naar KPN te zijn overgestapt. In de komende weken activeert het telecombedrijf bij Derksen Alles-in-1-diensten. KPN is voor Johan Derksen niet onbekend. In 2011 was hij in een tv-commercial voor Interactieve TV van KPN te zien.

VERBETEREN KLANTENSERVICE


De negatieve reclame in Voetbal International komt voor Caiway op een ongelukkig moment. Vorige maand liet het bedrijf aan Totaal TV weten dat het verbeteren van de klantenservice een belangrijke doelstelling is.


http://www.totaaltv.nl/nieuws/16199/n...ional.html
 
popmart1970
Lekker voor ze.....eindelijk eens media aandacht....NEGATIEF!!
Handtekening
Caiway....Iets moeten slikken is niet erg......behalve als het door je strot geduwd wordt!! Thumbs Up
 
Adios
Ik vind het ook meer dan verdiend. De helpdesk van Caiway is nog steeds een groot drama. Als je een vraag hebt, kan je op verschillende tijdstippen verschillende antwoorden krijgen.

Heb je technische problemen, dan krijg je een scholier aan de lijn die vanaf een "vink maar af velletje" de belachelijkste vragen met je doorneemt, die ze niet zou stellen als ze ter zake kundig was.

Heb je een storing na 21.00 uur 's avonds, dan is Caiway onbereikbaar!!

Slechter kan je dienstverlening toch niet zijn.
 
popmart1970
Inderdaad 4K!! Fijn dat er eens een "BN-er" last van heeft en dit in het openbaar kenbaar maakt!! Het zou fijn zijn als Caiway wakker zou worden,en eens alles op alles zou zetten om NU een echt te veranderen/verbeteren!!

Aan de andere kant ook jammer als het nu ineens wel kan.....
Handtekening
Caiway....Iets moeten slikken is niet erg......behalve als het door je strot geduwd wordt!! Thumbs Up
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'NEGATIEVE RECLAME CAIWAY IN VOETBAL INTERNATIONAL', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
Werkzaamheden Caiway veroorzaakt storing met dubbel NAT probleem Werkzaamheden : 17 24 aug 2023
Kijken zonder kastje bij Caiway en Delta Interactieve TV, Pay Per Event : 18 08 jul 2023
Advertentie