obey-robots.txt
Advertentie
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
instelle ipad2 voor mail caiway
jcblom27
Kan iemand mij vertellen welke instellingen ik moet doen om mail op mijn ipad2 te kunnen verzenden en ontvangen. Mailservers zijn goed evenals wachtwoord. Het gaat men name dus om andere instellingen als welke soort server, wel of niet ssl e.d.
Ik hoor graag.
 
data-full-width-responsive="true">
erlinden
Mail instellen op de iPad is niets anders dan enig ander mail programma (op welk OS dan ook). De instellingen zijn pop.caiway.nl (inkomend) en smtp.caiway.nl (uitgaand) in combinatie met de credentials (gebruikersnaam en wachtwoord) van Caiway.

Bedenk wel dat bij standaard instellingen de mail bij binnenhalen direct wordt verwijderd van de mail server bij Caiw, vaak kan in de mail client ingesteld worden dat de mail voor een bepaalde periode op de server moet blijven staan. Let wel op dat je mailbox daardoor vol kan komen te zitten. Dit is alleen van belang indien meer dan één computer/tablet gebruikt wordt.

Helaas biedt Caiw geen IMAP (waarbij de mail wel op de server blijft staan), alternatief zou kunnen zijn om gebruik te maken van (bijvoorbeeld) GMail als IMAP server (als je eventueel interesse hebt kan ik dat ook wel uitleggen Smile).
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'instelle ipad2 voor mail caiway', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Problemen met verbinding tussen 2 caiway internet aansluitingen Eigen netwerk : 24 24 jun 2019
Geen diensten van Caiway beschikbaar Eigen netwerk : 16 17 jun 2019
Caiway Glasvezel storing Westland eo Storing : 37 13 jun 2019
Caiway Spam Algemeen : 11 03 mei 2019
T-Mobile mobiele leverancier Caiway Wat verandert er? : 9 29 mrt 2019