obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Klacht over CaiWay/Delta? Post hier je CaiWay/Delta klacht over b.v. een storing met internet, telefonie, televisie of je modem. Grof taalgebruik is echter niet toegestaan!
 Onderwerp afdrukken
Klacht over activeren glas in Kudelstaart
Floris
22-8-2013 (donderdag)
18:38 uur toch maar weer even geprobeert. Nog niets!
Optimizer.co had geregeld dat ze me gisteren zouden bellen. Is ook tot op heden nog niet gebeurt. Om moedeloos van te worden. Willen ze dit nou echt opgelost zien door de kabouters??? Want als zij niets doen, gebeurt er echt niets!
 
Floris
Even voor achten gebeld door Caiway. Morgen gaat er (weer!) een monteur naar de wijkkast om het probleem proberen op te lossen.
Best wel een beetje kortaf gezegd wat ik er van vond. Ook dat ik ze verweet dat er nooit iemand naar mijn huis (210 meter rechte lijn!) is gekomen om een lichtje op de lijn te zetten om mijn lijn simpel te kunnen herkennen. Dus dat er volgens mij niet begrepen wordt wat het probleem is. Dan kun je mensen sturen tot je een ons weegt. Anderzijds snap ik dan weer niet met wat voor opdracht ze erheen gestuurd worden. En als dat de goede opdracht is, waarom ze weggaan zonder hun werk goed te doen. Maarja, zonder een persoon te (kunnen) spreken die het daadwerkelijk moet doen, kom je nooit achter de waarheid.
Is er iemand hier op het forum wel eens in zo'n wijkkast geweest. Ze schermen dat bijna angstvallig af. Hoe zijn de aansluitingen gedocumenteerd en ter plekke aangegeven? Je kunt een aansluiting toch niet kwijt zijn. Dan rammelt er administratief toch erg veel aan!!!
 
Floris
23-8-2013 (vrijdag)
15:00 uur, vlak voor ik weg moest, nog even de zooi aangesloten om te proberen. Ik kan het nu zo laten. Het werkt gelukkig!
Met dank aan alle belangstellenden en helpers. Het is een beste blamage voor Caiway en degenen die met deze storing te maken hebben, maar eind goed al goed.
 
Adios
Zoals je ziet, is er bij Caiway nog geen steek verbeterd. Binnenkort zal wel weer een tariefsverhoging komen denk ik Frown
 
Floris
Wel lekker. Ruim 300Mbit up en down, zelfs met die gratis erbij gekregen router (Sitecom X4 N300) en nog een switch ertussen.

Nieuwssgierig was ik vooral naar de snelheid die mijn Nieuwsgroepen-server door zou geven. Via de kabel was dat uiteraard maximaal 50Mbit, maar nu is dat 200Mbit. Niet slecht voor €72,86 per jaar (dat is €6,07 per maand).

Het duurde even, maar wist wel al dat ik er blijer van zou worden.

Dus, I'm a happy man now!!!

edit: typo
Gewijzigd door Floris op 23 augustus 2013, 23:39
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Klacht over activeren glas in Kudelstaart', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
(Glas) Modem en Powerline Hardware instellingen : 4 15 mrt 2021
Nieuwe glas modem Eigen netwerk : 14 21 dec 2020
Openstellen caiway glas voor andere providers CaiWay/Delta Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 32 10 feb 2020
geen telefoon na activatie glas verbinding Storing : 5 24 dec 2019
Advertentie