obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Algemeen, maar niet gemeen.
 Onderwerp afdrukken
Trouwe klanten belonen met cadeautjes, het werkt!
Adios
Weinig tot geen nieuwe dingen. Caiway staat echt stil vergeleken bij KPN en Ziggo. De kloof wordt steeds groter.
 
Bordewolf
H D R ik ben het met je eens. Toch ben ik voor nu even niet zo ontevreden. Ik heb immers nog steeds de keus tussen COAX en glas en zie dat COAX de beste oplossing voor mij is.
Ik mis bij Caiway de wil om de organisatie te veranderen in een organisatie die vooruit denkt. Caiway blijft te veel hangen bij wat ze nu leveren.
Ik mis toekomstgerichtheid en inspelen op nieuwe situaties. Het COAX pakket in het Cogasgebied vind ik daar een goed voorbeeld van.
Men geeft als reactie dat daar afspraken over zijn. Maar iemand had zo rond de zomer al moeten inzien dat het pakket dat men nu levert achter loopt bij Caiway zelf en niet in de pas loopt met het glasaanbod.
Dan breek je die afspraak open en gaat nadenken als Caiway hoe dit kan worden rechtgetrokken.
Normaliter speel je daar op in als organisatie en zorg je dat dit langzaam (dus al vanaf de zomer) recht wordt getrokken door bijvoorbeeld alvast AT5, Rijnmond, L1, TV Utrecht, RTBF la une, RTBF la due, France24, France2, France 3, Extreme Sport Channel etc door te geven.
Men had dan vanaf januari kunnen kijken welke HD-zenders er nog ontbreken en deze upgraden (ARD, ZDF, 24Kitchen, ARTE, Nickelodeon/Spike, Disney Channel, Fashion TV HD, Foot Network HD, Djazz TV HD).
Goed bekeken heeft ons huidig pakket alleen MTV LIVE HD en Eurosport 2 HD als afwijkende HD-zenders tov Caiway (dan praat ik over de HD zenders die wel WEL hebben en dus niet de bovengenoemde!). Deze zouden behouden kunnen worden of toch de keuze maken om dat SD te maken.

Technisch moet het mogelijk zijn (QAM256), wel afhankelijk van het kopstation. Maar ook daar had men over na kunnen denken.

Lang verhaal, en wellicht val ik in herhaling. Maar hetzelfde geld ook voor hoe biedt ik een alternatief glaspakket aan waar de klant niet al te veel meer voor gaat betalen (liefst minder of hetzelfde) tov COAX en hoe ga ik de klant daar bij helpen.
Dat noem ik nadenken wat de klant wil. Begin dit jaar heb ik staan twijfelen om over te stappen op G150, dat kon toen niet en er kwam een mooie COAX-actie. Nu de COAX-actie is verdwenen is G150 er opeens ook niet meer.
Slecht timing, komt in mijn geval gewoon er op neer dat ik nu bij COAX blijf omdat het alternatief te duur is of ik krijg een G75 pakket met een veel lagere internetsnelheid tov 120/12.

Maar nogmaals in de basis ben ik niet ontevreden. Ik heb alleen nog wel wat wensen waarvan ik hoop dat Caiway daar eens over na gaat denken.
Ik proef alleen dat lang niet iedereen zich roert. Veel Twentenaren roeren zich niet omdat de COAX-actie afloopt en ze op zoek gaan naar een alternatief.
Caiway staat er in Twente (ondanks de leuke snelheidverhoging die Ziggo overigens begin dit jaar al had doorgevoerd) niet best op qua naam. Dat hadden ze veel beter om kunnen buigen door juist dat TV-pakket uit te breiden en te veranderen. Immers veranderen hoort er ook bij, dat doet Ziggo ook je haalt zenders weg en plaats er andere voor terug. Je doet dat met een soort drogreden, maar voegt er wel ook HD-zenders bij. Iedereen gelukkig.
In Twente kijkt men toch met een schuin oog naar wat Ziggo een paar kilometer verderop in bijvoorbeeld Wierden, Hengelo en Enschede levert. Dat zal altijd zo blijven, men voelt zich bestolen en Caiway doet er niets aan om die indruk weg te nemen.
Zenderpakket upgraden? Ben je mal, daar hebben we een afspraak over en daar houden we ons aan. Hoe star wil je zijn...

Dat geldt ook voor de aangeboden glaspakketten. Om me heen proef ik dat enkele destijds G150 hebben genomen (dat was een mooi instappakket).
Nu deze er niet meer is hoor ik van de meesten dat men of gaat zoeken naar alternatieven of tijdelijk bij COAX blijft. Kortom dit gaat Caiway alleen maar klanten kosten.

Maar.... ik blijf. Gewoon omdat ik de stille hoop koester dat Caiway dit toch gaat ombuigen en zich gaat realiseren dat het ook anders kan.
Gewijzigd door Bordewolf op 12 december 2015, 12:30
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Trouwe klanten belonen met cadeautjes, het werkt!', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
IPTV werkt niet meer Interactieve TV, Pay Per Event : 2 30 jan 2023
audio uit vanaf TV werkt niet Hardware instellingen : 1 11 nov 2021
Poorten open zetten Genexis Platinum 7840 werkt maar gedeeltelijk. Instellingen software : 3 19 mrt 2021
Nieuwe ab amino werkt niet helemaal goed Hardware instellingen : 3 06 mrt 2019
MultiwebTV on OSX Sierra werkt niet Storing : 3 30 sep 2016
Advertentie