obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Klacht over CaiWay/Delta? Post hier je CaiWay/Delta klacht over b.v. een storing met internet, telefonie, televisie of je modem. Grof taalgebruik is echter niet toegestaan!
 Onderwerp afdrukken
Van Caiway gratis diensten mag u niets verwachten.
Murgen
Ik ben per definitie tegen illegaal downloaden en uploaden. Punt. Het is gewoon onfatsoenlijk. Met streaming media zijn er voldoende mogelijkheden om voor een laag bedrag per maand naar flms te kijken of muziek te luisteren. En echt, kom niet met die verhalen over dat niemand er iets van merkt, het is gewoon niet netjes. En in nederland is dit al zo oud. Als ik in 1984 op een Commodore64 beurs kwam (Dukemburg) waren alle schermen blauw omdat men alleen maar programma's, illegaal, aan het copieren was. Een enorme verschraling in het aanbod was het gevolg. Je gaat niet iets maken waar je geen cent aan kan verdienen.

En dan de Beeldscherm industrie. Je moet vernieuwen om mensen te laten kopen. Zo'n moderne flatscreen kan jaren mee dus verzin snel nieuwe zaken om mensen te bewegen iets nieuws aan te schaffen. Maar het is een keten, wil je plezier van een 4k scherm hebben dan moet alle apparatuur ervoor ook 4k kunnen, camera's, studio, alles. Daarom duurde HD zo lang, de keten moest worden vernieuwd. Overigens was de trigger industrie voor VHS en internet erg huiverig voor HD, in de porno industrie was men niet blij met een technologie waarin je ieder haartje, wratje en putje ziet. 😛😏Stress
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Van Caiway gratis diensten mag u niets verwachten.', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
Werkzaamheden Caiway veroorzaakt storing met dubbel NAT probleem Werkzaamheden : 17 24 aug 2023
Kijken zonder kastje bij Caiway en Delta Interactieve TV, Pay Per Event : 18 08 jul 2023
Advertentie