obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel gouda
RaymondG
Dit forum is ook niet de weg om in contact met ze te komen.

Ik heb wel contact met ze gehad, meerdere personen zelfs. Ze waren erg dankbaar voor het gesprek destijds en een groot leermoment voor ze. Er ging nogal veel fout in hun organisatie, bij Rekam en de aannemer destijds. Dit is opgelost.

Maar ik heb mijn kritiek al eerder geuit over de onprofessionele en onkundige webcare welke niet altijd het antwoord heeft. Vaak word er dan als uitweg dan ga je naar een ander geroepen of fijne dag verder. Open voor discussie staat webcare niet.

Er zijn directe wegen de organisatie in welke ik bij genoeg ondersteuning ook wil bewandelen. Met mijn eigen verhaal kom ik er niet met een verhaal waarbij ik ondersteund wordt door vele mensen kom ik veel verder.

Daarbij is er bij mij ook nog de nodige technische kennis in huis over HFC netwerken waarbij een open discussie inhoudelijk gevoerd kan worden. Het is niet een oppervlakkig statement dat er meer mogelijkheden zijn. Ik kan ook onderbouwen waarom het mogelijk is.
Handtekening
Caiway, Wij willen sneller internet via de kabel: https://www.facebook.com/pages/Caiway...2104940691
 
Requiem
Het is gewoon belachelijk hoe caiway in gouda omgaat met zijn klanten. Ik ben inmiddels overgestapt. Gisteren was mijn laatste dag kwa internet over de kabel. Ik twijfel nog om ook TV te stoppen bij caiway. Klinkt als zo goed als uitmelken en dan weg uit gouda. Tegen de tijd dat ze hier in Kort Akkeren glasvezel hebben liggen ben ik met pensioen ^^
 
Adios
Ik vind het ook schandalig hoe Rekam en Caiway met jullie omgaan. Jullie betalen echt de hoofdprijs voor antieke internetsnelheden en veel storingen op het brakke Rekam netwerk.

Blijkbaar hebben Rekam en Caiway geen boodschap aan het feit dat het marktaandeel van de kabel in Gouda al onder de vijftig procent gedaald is.
Waarschijnlijk het laagste van Nederland van alle kabelaars.
 
Micheldebruin
goeden middag, bijna een jaar verder en nog geen goede aanbieder gevonden die alles in een levert. met extra kanalen ( speciaal voor de kids)

trined heeft een nette aanbieding, maar helaas nog geen extra pakketten.

zodra dit er is ga ik bij deze club weg en naar trined.

ik heb laatst gebeld waarom ze in het oosten veel korting krijgen en een snellere verbinding( noem bijvoorbeeld gratis camcards)


wie heeft er nog andere oplossingen gevonden?
Groet M
 
Micheldebruin
zie net dat trined ook extra zenders heeft.

kom dan op 65 euro ( 150/150 interactieve tv en twee extra pakketjes)

Volgende week een even kijken of ze mij naadloos over kunnen zetten.

Groet Michel
 
Adios
Standaard 13 HD zenders bij Trined met IPTV, allemachtig, wat een armoedig aanbod !!!


Interactieve Televisie (IP-TV) 51 zenders
Interactieve Televisie (IP-TV) in HD-kwaliteit 13 zenders



De aanvullende pakketten van vijf euro per stuk, brengen je tot astronomische bedragen als je een aanbod wil wat vergelijkbaar is met Caiway.

Nee, met Trined kom je de zomer wel door!

Alleen is je knip dan erg leeg Sad
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel gouda', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
DVB-C via Caiway glasvezel? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 4 10 nov 2021
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 11 24 sep 2021
instabiel glasvezel modem sinds medio Januari 2021 CaiWay/Delta Glasvezel internet verbindings problemen : 4 06 mrt 2021
Advertentie